Hangi internet sağlayacısını kullanıyorsunuz?

TurkNet VDSL 100mbps'e kadar. 170 TL. Müşteri hizmetlerine dışında memnunum. Gerçi müşteri hizmetlerini arayacak derdim hiç olmadı. Turkcell'de iken haftada bir port yeniletmek için arıyordum.

Türk Telekom kullanıyorum sözleşmem bitmek üzere 16Mbit internete 110 ödüyorum aradıklarında 16Mbit internetin 190 TL olacağını söylediler ne yapacağımızı şaşırdık bu zamlardan sonra.

TurkNet 75/8 0 kopma 170 TL.

Türk Telekom. Değiştirmeyi düşünüyorum. Türkcell yada Türknet yada daha iyi bir şeye geçmek istiyorum. En az 5 Mbps indirme görmek istiyorum Steamde (sanırım almam gereken 50 yükleme hızlı sağlayıcı olmalı öyle biliyorum)
Yazdıklarından zerre bir şey anlamadım. Bir daha yazım kurallarına uyup yazar mısın?

Şu an Vodafone internet kullanıcısıyım. 2 yıldır kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım. Tarifem bitmek üzere. Kullanmış olduğum paket 100 MB fiber 100 TL gibi bir fiyatı vardı. Şimdi müşteri hizmetleri aradı ve yeni tarife için teklif sundular. 100 MB fiber 235 TL 50 MB fiber 230 TL. Sizce fiyat iyi mi? Yoksa başka bir sağlayacıya mı geçeyim?
Hayır fiyat iyi değil bu arada. Pahalı.

Hocam karışık yazmış olmam yazım kurallarına aykırı davrandığım anlamına mı geliyor? Uydum kurallara.
Olay örgüsünü bozmamak da bir yazım kuralıdır. Cümleyi bir kuyruğundan bi başından tutarak yazmışsın, anlam yok. Türkçe tartışmak yerine karışık yazmayıp düzgünce yazsan da biz de burda çile çekmesek nasıl olur?

Ek olarak, "-da,-de"yi ayrı yazarsan sevinirim.
İnceledikçe hata çıkıyor. Noktalama hatası ve kesme işareti kullanmamışsın.

Olay örgüsünü bozmamak da bir yazım kuralıdır. Cümleyi bir kuyruğundan bi başından tutarak yazmışsın, anlam yok. Türkçe tartışmak yerine karışık yazmayıp düzgünce yazsan da biz de burda çile çekmesek nasıl olur?

Ek olarak, "-da,-de"yi ayrı yazarsan sevinirim.
İnceledikçe hata çıkıyor. Noktalama hatası ve kesme işareti kullanmamışsın.
Haklısınız hocam. Bu konu ile pek bilgili olmadığım için aklıma ilk gelen kelimeleri kullandım devrik oldu. -de, -da`lara dikkat edeceğim, teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı