Oyunlarda Ping değerleriniz nelerdir?Ben şu an 24Mbps VDSL2 kullanıyorum bende sadece 3-4 Mbps'lik oynama oluyor oda normal.
Oyunlarda Ping değerleriniz nelerdir?Ben şu an 24Mbps VDSL2 kullanıyorum bende sadece 3-4 Mbps'lik oynama oluyor oda normal.
Fiber bekle diyorsunda dostum şu anda 16 megabite kadar alıyorum kafasına nasıl eserse veriyor CS:GO'yu 110 pingde oynuyorum. Upload'dan bahsetmiyorum bile.
Peki Superonline hakkında çok da tavsiye aldım ne diyorsun geçmeli miyim?
Baktım paketlerede tv+ paketi ile birlikte veriliyor o nasıldır reis?Turkcell'e geç 200 MB paketi var 150 TL'lik kafan rahat olur en iyi ISS o
Oyunlarda Ping değerleriniz nelerdir?
Baktım paketlerede TV+ paketi ile birlikte veriliyor o nasıldır reis?
VDLS2 200 Megabiti desteklermi oda varTurkcell'e geç 200 MB paketi var 150 TL'lik kafan rahat olur en iyi ISS o
Siz şuan ne kullanıyorsunuz?Valorant İstanbul'da 15-30 arası diğer oyunlarda ortalama 35-50 diyebilirim
Hiç bakma ekstra ücret kakalamaya çalışıyorlar.
Fiber bekle diyorsunda dostum şu anda 16 megabite kadar alıyorum kafasına nasıl eserse veriyor CS:GO'yu 110 pingde oynuyorum. Upload'dan bahsetmiyorum bile.
TurkNet 24 Mbps VDSL2VDLS2 200 Megabiti desteklermi oda var
Siz şuan ne kullanıyorsunuz?
Sözleşme kaç ay kaldı? Kafasına eserse tam yerinde bir tabir olmuş![]()
TurkNet 24 Mbps VDSL2.
99,90 TLAylık Kaç TL?
Download değerleri sabitmi yoksa kafasına esersemi99,90 TL
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.