Yanlış olduğunu bildiğin halde neden önerdiniz peki. Başından belli hatalıydı belli. TurkNet'e geçene kadar o site bana yine maks 8 söylüyordu. TurkNet'e geçince 15 oldu ama kat ve kat fazlasını alıyorum. Eğer TurkNet düşünürseniz: Hız, Altyapı ve Fiber İnternet Sorgulama - TurkNet
Kablonet kullanıyorum normalde Türk Telekom kullanıyordum 2 ay öncesine kadar VDSL 50 Mbps paketinı kullanıyordum şimdi Kablonet'e geçtim bayağı memnunum. Spor paketiyle birlikte 105 TL.
Kablonet kullanıyorum normalde Türk Telekom kullanıyordum 2 ay öncesine kadar VDSL 50 Mbps paketinı kullanıyordum şimdi Kablonet'e geçtim bayağı memnunum. Spor paketiyle birlikte 105 TL. Eki Görüntüle 823315
Kesilme kopma daha olmadı tek eksisi Wi-Fi 5GHz'de sıkıntı olmuyor ama modeme yakın olmam lazım 2.4 GHz biraz kötü router almak gerekebilir. Spor paketi TV için istersen beIN sports verebiliyorlar ama ben almadım bende NBA TV ve s Sport var.
Yanlış olduğunu bildiğin halde neden önerdiniz peki. Başından belli hatalıydı belli. TurkNet'e geçene kadar o site bana yine maks 8 söylüyordu. TurkNet'e geçince 15 oldu ama kat ve kat fazlasını alıyorum. Eğer TurkNet düşünürseniz: Hız, Altyapı ve Fiber İnternet Sorgulama - TurkNet