bonz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2017 Mesajlar 9.763 Makaleler 16 Çözümler 32 Yer İzmir 9 Ocak 2021 #21 Efe Nail Koç dedi: İyi midir bu acaba. Görsel aşağıya kaymış düzenleyemedim biraz acemiyim de aşağıdan bakarsınız. TurkNet sitesinden yaptığımda dün 75 Mbps önerdi bugün 16 öneriyor tekrar denedim 35 öneriyor anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam en iyisi arayıp sormak.
Efe Nail Koç dedi: İyi midir bu acaba. Görsel aşağıya kaymış düzenleyemedim biraz acemiyim de aşağıdan bakarsınız. TurkNet sitesinden yaptığımda dün 75 Mbps önerdi bugün 16 öneriyor tekrar denedim 35 öneriyor anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam en iyisi arayıp sormak.
Efe Nail Koç Hectopat Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 83 12 Şubat 2021 #22 bugradmr dedi: Kablonet kullanıyorum normalde Türk Telekom kullanıyordum 2 ay öncesine kadar VDSL 50 Mbps paketinı kullanıyordum şimdi Kablonet'e geçtim bayağı memnunum. Spor paketiyle birlikte 105 TL. Eki Görüntüle 823315 Genişletmek için tıkla... Spor paketini kaldırmışlar mı acaba bulamadım da kullandığınız kampanyanın linkini atabilir misiniz?
bugradmr dedi: Kablonet kullanıyorum normalde Türk Telekom kullanıyordum 2 ay öncesine kadar VDSL 50 Mbps paketinı kullanıyordum şimdi Kablonet'e geçtim bayağı memnunum. Spor paketiyle birlikte 105 TL. Eki Görüntüle 823315 Genişletmek için tıkla... Spor paketini kaldırmışlar mı acaba bulamadım da kullandığınız kampanyanın linkini atabilir misiniz?