Hangi internet sağlayıcısını kullanmalıyım?

veecux

Hectopat
Maalesef fiber altyapısı yok. Türk Telekom'dan bıktım. Düşüncem TürkNet, en azından taahhüt yok. Ve en az 10 Mbps diyor. Türk Telekom'a 110 TL vererek 16 Mbps paketinden 3.50 Mbps alıyorum. :D

Maalesef fiber altyapısı yok. Türk Telekom'dan bıktım. Düşüncem TürkNet, en azından taahhüt yok. Ve en az 10 Mbps diyor. Türk Telekom'a 110 TL vererek 16 Mbps paketinden 3.50 Mbps alıyorum. :D.

Altyapınız iyi değilse hangi ISS'ye geçerseniz geçin pek de durum değişmiycek bu UyduNet gibi firmalarada bakmanızı öneririm. Bu uydudan internet firmalarını çok bilmiyorum o yüzden firma öneremeyeceğim arkadaşlara danışırsanız onlar daha iyi söyler.

Türk Telekom 16 Mbps ve 3.5 upload? Yanlış anlama Türk Telekom'dan bende memnun değilim lakin ben senin yarın fiyatına 24 Mbps ve 4 upload alıyorum. Biraz abartı yapmışsın gibi geldi. Ama soruna dönecek olursak Şu an en mantıklısı TürkNet.

Türk Telekom 16 Mbps ve 3.5 upload? Yanlış anlama Türk Telekom'dan bende memnun değilim lakin ben senin yarın fiyatına 24 Mbps ve 4 upload alıyorum. Biraz abartı yapmışsın gibi geldi. Ama soruna dönecek olursak Şu an en mantıklısı TürkNet.
Kanka altyapı olmayınca hem düşük hız hem yüksek fiyat oluyor.

Türknete geçeli 1 hafta oldu sık sık kopmalar yaşıyorum medemi değiştirdim direk hattı modeme bağladım kabloları değiştirdim sorun düzelmedi Türknete arıza kaydı bıraktım iki kez sorun çözüldü dediler ancak hala devam ediyor tek denemediğim binanın alt yapı kutusundan direk kablo çekmek onu da denicem eğer düzelmezse bana önerebileceğniz başka bir internet sağlayıcısı var mı ? (Komşum TTNET kullanıyor ve direk kutudan kablo çekerek modeme bağlıyor ve hiç bir sorun yaşamamış.)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı