Hangi internet servis sağlayıcısı iyi?

Burada tavsiye verebiliriz fakat senin bölgende hangi İSS iyi hizmet veriyor bilmediğimiz için buraya göre karar vermen pek isabetli olmaz. Çevrende geçme potansiyelinin olduğu İSS'leri kullanan insanlardan gözlemleyerek seçimini yapabilirsin. X firması Y yerine iyi hizmet verirken X yerine kötü hizmet verebilir. Tavsiye vermek gerekirse Türknet veya Millenicom denenebilir.

Bizim bura küçük olduğu için mahale hep TTNET kullanıyor

Millenicom 24Mbps paketini kullanıyorum. 23.9-24MBPS hız alıyorum. Yani %100 hızı veriyorlar. Pingim oyunlarda 16 civarlarında LoL gibi oyunlarda. Şu ana kadar hiç kesilmedi internetim. 9 aydır kullanıyorum.

Türk Telekom "Ultranet full limitsiz 16 mbps'ye kadar" olan adsl tarifesini kullanıyorum 83 lira. Bu ay 156 Gb kullanmışım. Çok büyük sorunlar yaşamadım. 1080p film rahat izliyorum.

Hız olarak çok memnunum aylık sadece 99 lira veriyorum.
Ben Türk Telekom 12 Mb Download internete 85 TL veriyorum.
Sizin orada Vodafone kendi altyapısı falan mı var? FTTH Fiber mi var diyecektim ama ping değerleri o kadar da olmazdı. ADSL kullandığım halde Speedtest'te pingim daha az benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…