Hangi internet servis sağlayıcısı iyi?

Burada tavsiye verebiliriz fakat senin bölgende hangi İSS iyi hizmet veriyor bilmediğimiz için buraya göre karar vermen pek isabetli olmaz. Çevrende geçme potansiyelinin olduğu İSS'leri kullanan insanlardan gözlemleyerek seçimini yapabilirsin. X firması Y yerine iyi hizmet verirken X yerine kötü hizmet verebilir. Tavsiye vermek gerekirse Türknet veya Millenicom denenebilir.

Burada tavsiye verebiliriz fakat senin bölgende hangi ISS iyi hizmet veriyor bilmediğimiz için buraya göre karar vermen pek isabetli olmaz. Çevrende geçme potansiyelinin olduğu ISS'leri kullanan insanlardan gözlemleyerek seçimini yapabilirsin. X firması y yerine iyi hizmet verirken X yerine kötü hizmet verebilir. Tavsiye vermek gerekirse TürkNet veya Millenicom denenebilir.

Bizim bura küçük olduğu için mahale hep TTNET kullanıyor :)

Türk Telekom "Ultranet full limitsiz 16 mbps'ye kadar" olan adsl tarifesini kullanıyorum 83 lira. Bu ay 156 Gb kullanmışım. Çok büyük sorunlar yaşamadım. 1080p film rahat izliyorum.

Hız olarak çok memnunum aylık sadece 99 lira veriyorum.
Ben Türk Telekom 12 Mb Download internete 85 TL veriyorum.
Sizin orada Vodafone kendi altyapısı falan mı var? FTTH Fiber mi var diyecektim ama ping değerleri o kadar da olmazdı. ADSL kullandığım halde Speedtest'te pingim daha az benim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı