Kural: Arkadaşlar mevcut internet firmanızı bulunuz aşağıdaan. Sonra bunun gibi yazınız.
Benim kullandığım internet servis sağlayıcısı 1 ve7 numaralıdır. Hizmetimden menmunum.(Speedtest Ookla link)
Yazınız ve cümlenizi bitiriniz bu kadar basit. Cok fazla internet firması olduğu için hepsini dolduramadım aklımda olanları belirtmek istedim. Unuttuğum ve hizmet aldığınız firma var ise yazabilirsiniz.
3 kullanıyorum yani Vodafone. Pingler falan açısından düzeldi biraz ama internette 1 kişi varsa eğer direk internet yok oluyor pingler falan aşırı yükseliyor yani oyunlarda. Türknetteydik önceden keşke hala Türknette olsaydık fiyatlardan dolayı Vodafone geçtik ama işte pişmanız. Millenicom geçicez büyük ihtimal fiyatları artmazsa Haziran gibi.
3 kullanıyorum yani Vodafone. Pingler falan açısından düzeldi biraz ama internette 1 kişi varsa eğer direk internet yok oluyor pingler falan aşırı yükseliyor yani oyunlarda. Türknetteydik önceden keşke hala TurkNet'te olsaydık fiyatlardan dolayı Vodafone geçtik ama işte pişmanız. Millenicom geçeceğiz büyük ihtimal fiyatları artmazsa haziran gibi.
Millenicom zam 2023'e girmeden birkaç hafta once mi ne yaptı yeni sayılır hemen zam gelmeyebilir. Gelecek olsa bana soylerlerdi cunku hattımı fibere taşıdım
Millenicom illetine bulaşmayın.. Gün ortasında iyi güzeller akşam saati yoğun saat gelince fiber alt yapıya 0.78 mhps hız gördüm. Çıldırmalık. Yurtdışı çıkışları berbat. Ayrıca başka ISS'ye geçtim sürekli arayıp taciz ediyorlar tahaddütünüz bitti gibisinden. 2 senedir Comnet'teyim çokta memnunum. PoyrazNet gibi firmalari deneyebilirsiniz. Ama Millenicom'dan uzak durun.