Hangi İnternet Servis Sağlayıcısını Tercih Etmeliyim?

Yaşadığınız deneyim çok kötü tamam ama müşteri hizmetleri olup ta aynı şekilde uzayan bir sürü olay var. Şöylede bir şey var sorun altyapınızla ilgili ise teknik destek için Türk Telekom ekipleri geliyor bakıma bilerek ilgilenmeme durumları, bilerek hattı bağlamamaları gibi bir sürü durum gördüm ve duydum çevremden. Kendim içinde söylüyorum ilk bağlatırken Türk Telekom ekipleri gelmiş bina kablosunu bağlamadan gitmişlerdi gerekli porta. Daha sonra Türknet'in söylemesine göre kendi özel ekipleri geldi ve halletti. Bana pek Türknet ekibi gibi gözükmediler gerçi ama sorunum çözülmüştü 1 gün içerisinde. Tabi kötü olan kısımlar bulunduğunuz bölgeye göre artış gösterebilir. Evin konumu önemli bu konularda.

Edirnenin merkezinde oturuyorum, 50 metre karşımda devlet hastanesi bulunmakta, yaklaşık 10 tane arıza kaydı açtım bu 1, 2 ay içerisinde ve 1 kere bile geri dönüş yapılmadı, bu nedenle Türknetten tiksinir hale geldim.

Edirnenin merkezinde oturuyorum, 50 metre karşımda devlet hastanesi bulunmakta, yaklaşık 10 tane arıza kaydı açtım bu 1, 2 ay içerisinde ve 1 kere bile geri dönüş yapılmadı.

Garipmiş ama dediğim gibi bölge önemli benim bölgemde ilgi çok iyi gecenin 3'ünde göründüğü gibi cevap aldım destek kaydına. Türkiye'de her iş şans işi oldu resmen.

Garipmiş ama dediğim gibi bölge önemli benim bölgemde ilgi çok iyi gecenin 3'ünde göründüğü gibi cevap aldım destek kaydına. Türkiye'de her iş şans işi oldu resmen.
Bu nedenle Vodafone internete geçmeyi düşünüyordum 99mbps interneti 99tl'ye veriyorlar fakat ne yazık ki 5-6 ay önce kapımın önünden geçen Super Online fiber hattı daha aktif hale gelmemiş olması gerek ki en yüksek 50mbps verebileceklerini söylediler

24 mbit alıyorum bana yetiyor. 50 olsa uçarım heralde

24 mbit alıyorum bana yetiyor. 50 olsa uçarım heralde
Bende uçma peşindeyimde bırakmıyolar ki uçalım Kablonet 100mbps veriyor ama 19:00 ve 00:00 saatleri arasında 24mbps'ye düşüyormuş daha iyisini bulamam sanırım

Bende uçma peşindeyimde bırakmıyolar ki uçalım Kablonet 100mbps veriyor ama 19:00 ve 00:00 saatleri arasında 24mbps'ye düşüyormuş daha iyisini bulamam sanırım

O neden? İlk kez duydum bak bunu da

O neden? İlk kez duydum bak bunu da
En yoğun kullanımın olduğu saatler, gerilimi düşürmek için böyle yapıyorlar, sürekli 100mbps istiyorsan 300 küsür lira, 19:00 ve 00:00 arasında 24 e düşen 89 tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…