Hangi internet servisi daha iyi?

TurkNet geç o zaman 100 Mbps yeterli ise.
Evet her şeyi güzel ama modem vermemeleri olmadı. Ben 8 ay burada olacağım, 8 ayın sonunda evime döneceğim tekrar. Evimde de internet mevcut. O yüzden şimdi modem alsam yine pahalıya gelecek. Comnet var birde ama onu açıkcası ilk defa duydum, nasıldır bilmiyorum.

Kısacası bir süre sonra gideceğim için ekstra modem almak istemiyorum. Türknet gerçekten güzel gözüküyor keşke modem kiralama seçeneği olsaydı.

Evet her şeyi güzel ama modem vermemeleri olmadı. Ben 8 ay burada olacağım, 8 ayın sonunda evime döneceğim tekrar. Evimde de internet mevcut. O yüzden şimdi modem alsam yine pahalıya gelecek.comnet var bir de ama onu açıkçası ilk defa duydum, nasıldır bilmiyorum.

Kısacası bir süre sonra gideceğim için ekstra modem almak istemiyorum. TurkNet gerçekten güzel gözüküyor keşke modem kiralama seçeneği olsaydı.

Ben TurkNet'e geçerken modem istiyor musun diye sormuşlardı o zaman 600 lira filan demişlerdi. Diğer sağlayıcıların da öyle, modem aldığında fatura ya yansıyor taksitle ödüyorsun.

Evet her şeyi güzel ama modem vermemeleri olmadı. Ben 8 ay burada olacağım, 8 ayın sonunda evime döneceğim tekrar. Evimde de internet mevcut. O yüzden şimdi modem alsam yine pahalıya gelecek. Comnet var birde ama onu açıkcası ilk defa duydum, nasıldır bilmiyorum.

Kısacası bir süre sonra gideceğim için ekstra modem almak istemiyorum. Türknet gerçekten güzel gözüküyor keşke modem kiralama seçeneği olsaydı.
Bence vereceğin 50-60 lira modem kirasına sıfır veya ikinci el 400-500 bi modem bulursan al idare edecek kadar. TT veya Superonlinenın da modem kiralayacağını sanmam, satmaya çalışırlar. Belki Comnet verir ama o firmayı da önermem, ucuz ama destek 0. Arkadaş 1 yıllık aldi, bitince değiştirecek. Fiber altyapıda rastgele kesinti oluyor, ping değerleri açısındanda 5-10ms geri de benim Türknet internetime göre.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı