SON FX BÜKÜCÜ Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 2.263 Çözümler 3 Yer NewYork/United/Scs 22 Mart 2021 #11 Chrome tek geçerim.
YOZGATLIBİRİNSAN Centipat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 493 Çözümler 2 Yer Bilgisayarın Başı Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2021 #12 Khapnols dedi: Son zamanlar da Brave kullanıyorum. Memnunum. Genişletmek için tıkla... Brave sistemi sömürüyor.
Khapnols dedi: Son zamanlar da Brave kullanıyorum. Memnunum. Genişletmek için tıkla... Brave sistemi sömürüyor.
ekizberke18 Centipat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 897 Yer İzmir 22 Mart 2021 #13 Hepsini teker teker ddeneyeceğim. Hangisi daha iyi gelirse onu kullanıcağım. Önerileriniz için teşekkürler.
Hepsini teker teker ddeneyeceğim. Hangisi daha iyi gelirse onu kullanıcağım. Önerileriniz için teşekkürler.
3 359149 Hectopat Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 4.111 Makaleler 4 Çözümler 18 22 Mart 2021 #14 YOZGATLIBİRİNSAN dedi: Brave sistemi sömürüyor. Genişletmek için tıkla... Fazla RAM kullanıyor tekli sekmede. Fakat çoklu sekmede en verimli tarayıcılardan birisi hız ve kullanım açısından.
YOZGATLIBİRİNSAN dedi: Brave sistemi sömürüyor. Genişletmek için tıkla... Fazla RAM kullanıyor tekli sekmede. Fakat çoklu sekmede en verimli tarayıcılardan birisi hız ve kullanım açısından.
Clawqs Hectopat Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 366 Çözümler 3 Yer MacLaren’s 22 Mart 2021 #15 Herkes kendi sevdiği tarayıcıyı söylüyor siz en iyisi bütün tarayacıları test edin size uygun olanını kullanın.
Herkes kendi sevdiği tarayıcıyı söylüyor siz en iyisi bütün tarayacıları test edin size uygun olanını kullanın.
ekizberke18 Centipat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 897 Yer İzmir 22 Mart 2021 #16 YOZGATLIBİRİNSAN dedi: Brave sistemi sömürüyor. Genişletmek için tıkla... 359149 dedi: Fazla RAM kullanıyor tekli sekmede. Fakat çoklu sekmede en verimli tarayıcılardan birisi hız ve kullanım açısından. Genişletmek için tıkla... Hocalarım kusuruma bakmayın belirtmeyi unutmuşum. Ne kadar RAM kullandığı çok önemli değil. Zaten çok oyun oynamadığım için 16 GB yetiyor. Clawqs dedi: Herkes kendi sevdiği tarayıcıyı söylüyor siz en iyisi bütün tarayacıları test edin size uygun olanını kullanın. Genişletmek için tıkla... Bunu belirtmiştim hocam fakat teşekkürler.
YOZGATLIBİRİNSAN dedi: Brave sistemi sömürüyor. Genişletmek için tıkla... 359149 dedi: Fazla RAM kullanıyor tekli sekmede. Fakat çoklu sekmede en verimli tarayıcılardan birisi hız ve kullanım açısından. Genişletmek için tıkla... Hocalarım kusuruma bakmayın belirtmeyi unutmuşum. Ne kadar RAM kullandığı çok önemli değil. Zaten çok oyun oynamadığım için 16 GB yetiyor. Clawqs dedi: Herkes kendi sevdiği tarayıcıyı söylüyor siz en iyisi bütün tarayacıları test edin size uygun olanını kullanın. Genişletmek için tıkla... Bunu belirtmiştim hocam fakat teşekkürler.
Khapnols Hectopat Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 364 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2021 #17 359149 dedi: Fazla RAM kullanıyor tekli sekmede. Fakat çoklu sekmede en verimli tarayıcılardan birisi hız ve kullanım açısından. Genişletmek için tıkla... Hocam genelde kullanımlar 300-400 MB. Opera GX kullanıyordum daha önce onda 700-800 MB idi.
359149 dedi: Fazla RAM kullanıyor tekli sekmede. Fakat çoklu sekmede en verimli tarayıcılardan birisi hız ve kullanım açısından. Genişletmek için tıkla... Hocam genelde kullanımlar 300-400 MB. Opera GX kullanıyordum daha önce onda 700-800 MB idi.
YOZGATLIBİRİNSAN Centipat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 493 Çözümler 2 Yer Bilgisayarın Başı Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2021 #18 ekizberke18 dedi: Hocalarım kusuruma bakmayın yazmayı unutmuşum. Ne kadar RAM kullandığı çok önemli değil. Zaten çok oyun oynamadığım için 16 GB yetiyor. Genişletmek için tıkla... Ha o zaman Brave çok iyi olur sizin için.
ekizberke18 dedi: Hocalarım kusuruma bakmayın yazmayı unutmuşum. Ne kadar RAM kullandığı çok önemli değil. Zaten çok oyun oynamadığım için 16 GB yetiyor. Genişletmek için tıkla... Ha o zaman Brave çok iyi olur sizin için.
Brainstorm Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 1.168 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Antalya 22 Mart 2021 #19 Firefox derim susarım Brave veya Vivaldi'ye de bakabilirsiniz.
Clawqs Hectopat Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 366 Çözümler 3 Yer MacLaren’s 22 Mart 2021 #20 ekizberke18 dedi: Bunu belirtmiştim hocam fakat teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Siz gönderirken ben yazdığım için görmemişim. Rica ederim.
ekizberke18 dedi: Bunu belirtmiştim hocam fakat teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Siz gönderirken ben yazdığım için görmemişim. Rica ederim.