SON FX BÜKÜCÜ
Hectopat
Chrome tek geçerim.
Brave sistemi sömürüyor.Son zamanlar da Brave kullanıyorum. Memnunum.
Fazla RAM kullanıyor tekli sekmede. Fakat çoklu sekmede en verimli tarayıcılardan birisi hız ve kullanım açısından.Brave sistemi sömürüyor.
Brave sistemi sömürüyor.
Hocalarım kusuruma bakmayın belirtmeyi unutmuşum. Ne kadar RAM kullandığı çok önemli değil. Zaten çok oyun oynamadığım için 16 GB yetiyor.Fazla RAM kullanıyor tekli sekmede. Fakat çoklu sekmede en verimli tarayıcılardan birisi hız ve kullanım açısından.
Bunu belirtmiştim hocam fakat teşekkürler.Herkes kendi sevdiği tarayıcıyı söylüyor siz en iyisi bütün tarayacıları test edin size uygun olanını kullanın.
Fazla RAM kullanıyor tekli sekmede. Fakat çoklu sekmede en verimli tarayıcılardan birisi hız ve kullanım açısından.
Ha o zaman Brave çok iyi olur sizin için.Hocalarım kusuruma bakmayın yazmayı unutmuşum. Ne kadar RAM kullandığı çok önemli değil. Zaten çok oyun oynamadığım için 16 GB yetiyor.
Siz gönderirken ben yazdığım için görmemişim. Rica ederim.Bunu belirtmiştim hocam fakat teşekkürler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.