By.Scout
Kilopat
16 Megabit 13/14 M alıyorum (Kayıplar illaki olacaktır) ve kesinti olmuyor ayrıca ping derdi de yok.Kaça kaç alıyorsun ve tamamını veriyorlar mı veya kesinti oluyor mu arada bir.
16 Megabit 13/14 M alıyorum (Kayıplar illaki olacaktır) ve kesinti olmuyor ayrıca ping derdi de yok.Kaça kaç alıyorsun ve tamamını veriyorlar mı veya kesinti oluyor mu arada bir.
16 megabit 13/14 m alıyorum (kayıplar illaki olacaktır) ve kesinti olmuyor ayrıca ping derdi de yok.
Oyunlarda ping durumu, hızda dalgalanma falan var mı acaba? Ben de geçmeyi düşünüyorum taahhüt bitince inşallah.Netspeed'e geç derim 4 günde geçiş sağlandı ve hiçbir sıkıntısı yok memnunum.
Oyunlarda ping sorunu yaşamadım 20 MS'den yukarı çıkmıyor, hızlarda dalgalanma paket kaybı yok.Oyunlarda ping durumu, hızda dalgalanma falan var mı acaba? Ben de geçmeyi düşünüyorum taahhüt bitince inşallah.
Netspeed'e geç derim 4 günde geçiş sağlandı ve hiçbir sıkıntısı yok memnunum.
Güvenli tabii.İlk defa duyuyorum güvenli mi ki?
Güvenli tabii.
Ping olarak hangisi iyiyse benim konumumda ona geçerdim. Ama ilk şansı Netspeed'e vereceğim, duruma göre Türknet'e de geçilebilir.İkisi de aynı fiyat aynı değerlerde TurkNet'i mi seçerdin Netspeed'e mi?
Güvenlidir.İlk defa duyuyorum güvenli mi ki?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.