600-700 TL'ye ev interneti önerisi

• Konuyu başlatan xEgel
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 84

xEgel

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GeForce Rtx4060 8GB VRAM 140 W - i7 12650H 2.70GHz - 8+8 GB Dual Channel Ram - 1920 x 1080, 165Hz
Şu an Türk Telekom'un 50 Mbps'lik internetini kullanıyoruz, 600-700 TL civarı bir para veriyoruz. Bazı yerlerde gördüm insanlar bizim ödediğimiz paranın aynısına daha iyi internetler kullanıyor. Ne yapmamı önerirsiniz?

Kablonet varsa bölgenizde bir bakın derim birde Turknet. Kablonet'e teledünya(tv) dahil 600 civarı veriyoruz 100 mb hız veriyor neredeyse sorunsuz diyebilirim sorun olduğunda çabuk müdahale ediyorlar. Yazlık için Turknet bağlatmıştım toplu ödediğim için uyguna gelmişti , şu an sanırım 700 lira ama 130-140 mb hız veriyor.

Kablonet varsa bölgenizde bir bakın derim bir de Turk.net. Kablonet'e teledünya(TV) dahil 600 civarı veriyoruz 100 MB hız veriyor neredeyse sorunsuz diyebilirim sorun olduğunda çabuk müdahale ediyorlar.

TurkNet'e baktım şimdi bölgemde 1000 Mbps'lik desteği varmış 900 TL mantıklı mı? Gerçekten 1000 Mbps veriyor mu? Bir de güvenilir mi hep Türk Telekom kullanıyorduk hiç diğer internet sağlayıcılarına bakmadık.

Superonline tarifelerine bakın 50mpslik tarife için çok para.

TurkNet ile 1000 Mbps fiyatları aynıymış. Hangisini almak daha mantıklı? Bir de Superonline 1000 Mbps'nin 1000'ini de veriyor değil mi? Bazı yerlerde bazı internet sağlayıcılarının eksik hız verdiğini okumuştum.

Fiber altyapınız varsa neden hala 50 Mbps kullanıyorsunuz? 1000 Mbps TurkNet mantıklı. Sonuçta hem kendi altyapısından hem TT fiber altyapısından 1000 Mbps verebiliyor. 900 lira fiyatı iyi.

TurkNet farklı operatörden geçişte cayma bedelini ödüyormuş doğru mu?

Evet. En son hatırladığım kadarıyla Türk Telekom altyapısında geçişlerde 500 TL'ye kadar kendi GigaFiber altyapısınde ise 2500 TL'ye kadar cayma bedeli ödüyordu.
Tam anlamadım biz Türk Telekom kullanıyoruz Türk Telekom'dan cayıp TürkNet'e başvurunca 2500 TL mi ödüyorlar yoksa 500 TL mi?

Türk Telekom fiber altyapısında TurkNet kullanacaksanız 500 TL'ye kadar, TurkNet GigaFiber altyapısında ise 2500 TL'ye kadar cayma bedeli ödüyorlardı. Ama bu fiyat değişmiş olabilir, bilmiyorum. Arayıp sorup güncel olarak bilgi almanız daha iyi olur.

Türk Telekom fiber altyapısında TurkNet kullanacaksanız 500 TL'ye kadar, TurkNet GigaFiber altyapısında ise 2500 TL'ye kadar cayma bedeli ödüyorlardı. Ama bu fiyat değişmiş olabilir, bilmiyorum. Arayıp sorup güncel olarak bilgi almanız daha iyi olur.
Anladım çok teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı