Uygun olsun kelimesini görmemişim, 40 bin tl ye 16E yerine S24+ gibi 10 kat daha iyi bir alternatif var. "Uygun" fiyata TR şartları altında iPhone yok.Senin söylediğin 85bin TL benim söylediğim 40 bin TL.
Uygun olsun kelimesini görmemişim, 40 bin tl ye 16E yerine S24+ gibi 10 kat daha iyi bir alternatif var. "Uygun" fiyata TR şartları altında iPhone yok.Senin söylediğin 85bin TL benim söylediğim 40 bin TL.
Uygun olsun kelimesini görmemişim, 40 bin TL'ye 16e yerine S24+ gibi 10 kat daha iyi bir alternatif var. "uygun" fiyata TR şartları altında iPhone yok.
Tanıdığım iPhone kullanıcılarının (erkek) hepsinde düz 13 var. Bence 13 al yazılım olarak da dayanıyor.
16e ilk defa duyuyorum bilgim yok.Eskidi o artık 16e daha mantıklı.
Eskidi o artık 16e daha mantıklı.
tek kameralıysa asla alınmaz SE gibi bir şey olur o zaman.16e diğer modellere göre çok daha az özellikli bir model kesinlikle alınmaz. Tek kamera olması da cabası.
Tek kameralıysa asla alınmaz SE gibi bir şey olur o zaman.
Tek kamera olması önemli değil kameranın özellikleri önemli 4 kameralı Xiaomi'den iyi çekiyor örnek![]()
Fiyat neye göre aşırı kime göre aşırı olmayacak hocam, bütçe belirtin lütfen. Ayrıca 2. eli veya yurt dışı kabul eder misiniz? Ona göre önerileri sunalım.Amaç:
Fiyatı çok aşırı olmaması da önemli.
- Uzun yıllar kullanmak.
- İyi kamera (YouTube video çekmek için kullanacağım)
- İyi ekran.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.