Hangi iPhone modeli alınmalı?

Pro modellerinde fiyat farkı çok olmuyor mu bide sıfırı satılıyor mu ki?

iPhone 13 resmi olarak sıfır şekilde satılmıyor, ben mahallemdeki tanıdık bir telefoncudan taksitle almıştım. Dilersen öyle bir seçenek de değerlendirebilirsin, ama 2-3 yıl rahatça kullanırsın. Eğer "Bir kere alayım, en yenisini alayım" diye düşünüyorsan, iPhone 15 alabilirsin.

iPhone 13 resmi olarak sıfır şekilde satılmıyor, ben mahallemdeki tanıdık bir telefoncudan taksitle almıştım. Dilersen öyle bir seçenek de değerlendirebilirsin, ama 2-3 yıl rahatça kullanırsın. Eğer "Bir kere alayım, en yenisini alayım" diye düşünüyorsan, iPhone 15 alabilirsin.
pro modeli için dedin galiba satılmıyor diye sıfırı

Bataryası dayanmıyor artık. Şahsen kaç yıl önce üretilmiş cihaza 35 bin vermezdim S24 Almak daha mantıklı
iPhone 13 kullanarak mı bu yorumu yaptınız, yoksa kulaktan dolma bilgilerle mi konuşuyorsunuz? Şu an iPhone 13 kullanıyorum ve batarya konusunda hiçbir sıkıntım yok. Gün boyu elimde, her işlemi rahatlıkla yapıyorum.

iPhone 13 kullanarak mı bu yorumu yaptınız, yoksa kulaktan dolma bilgilerle mi konuşuyorsunuz? Şu an iPhone 13 kullanıyorum ve batarya konusunda hiçbir sıkıntım yok. Gün boyu elimde, her işlemi rahatlıkla yapıyorum.
Hayır 16 Pro max kullanıyorum ve 13te kullandım. Rakiplerine göre çok zayıf bataryası S24 çok daha fazla süre veriyor hatta Honor 200 Pro alırsa hem cebinde 4 bin tlsi kalır hemde iki katı performans ve süre alır. 2025 yılında iphone 13e 34 bin tl gibi komik bir rakamın verilmeyeceğini kabul etmek lazım. KÖTÜ CİHAZ DEĞİL ANCAK O FİYAT ETMEZ.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı