Hangi iPhone modeli alınmalı?

Siz sanırsam Honor Magic 6 Pro kullanıyordunuz tekrardan Apple geçmişsiniz Honor madem gayet iyi neden tekrar iOS geçtiniz

7 yıldır J7 Prime kullanıcısıyım parasını hak etmez 13 ama iOS geçmek istiyorum artık onu da denemek istiyorum.

iPhone 13'ün batarya performansını 'çok zayıf' olarak tanımlaman biraz abartılı olmuş. Cihazın batarya ömrü, kullanıcının alışkanlıklarına göre değişir ve birçok kişi için gün boyu yeterli oluyor. Ayrıca iOS ekosisteminin stabilitesini ve uzun süreli yazılım desteğini de göz önünde bulundurmak lazım. S24 veya Honor 200 Pro gibi cihazlar kağıt üzerinde daha iyi görünebilir, ancak bu herkes için ideal oldukları anlamına gelmez.

Samsung cihazların ikinci elde değer kaybı daha hızlı oluyor, bu yüzden uzun vadede zarar etme ihtimali daha yüksek. iPhone 13 ise ikinci elde değerini daha iyi koruyor ve bu da uzun vadede avantaj sağlıyor. Ayrıca, iOS'a yeni geçecek biri için iPhone 13 ideal bir cihaz. Hem iOS’un kullanıcı dostu yapısını deneyimlemek için yeterince güçlü bir donanıma sahip hem de yazılım desteğiyle yıllarca güncel kalacak. Honor 200 Pro gibi cihazlar kağıt üzerinde cazip görünse de uzun vadeli stabilite ve ekosistem avantajını sunamaz. Kısacası iPhone 13, sadece bir cihaz değil, uzun ömürlü bir yatırım.

@ReckyRey 13 alalı ne kadar oldu ve pil sağlığı yüzde kaç acaba?

2024 Şubat veya Mart gibi almıştım. Şu an pil sağlığım %89 fakat 2024 yılının son çeyreğine kadar telefonu neredeyse hiç elimden düşürmedim, sürekli kullanıyordum. Bunu da belirtmek isterim.

2024 şubat veya mart gibi almıştım. Şu an pil sağlığım %89 fakat 2024 yılının son çeyreğine kadar telefonu neredeyse hiç elimden düşürmedim, sürekli kullanıyordum. Bunu da belirtmek isterim.

Renklere göre neden fiyatı değişiyor mavisi çok pahalı ya kırmızıyla en ucuzu siyahla beyazı.

iPhone 13 düşünüyorum minimum model. Sizce hangi model alınmalı? iPhone 13 iş görür mü?
iphone 13 gayet yeterli bir cihaz. Ben sene ortasında 15 almıştım, arkadaşım da 13. Arada neredeyse hiçbir fark göremedim standart kullanıcı için. Tek dikkat çeken değişiklik dinamik ada. Ona da o kadar fark verilmez bence. Nedendir bilmiyorum 13'ün ekranı daha beyaz ve güzel görünüyordu. Ben de şimdiki aklım olsa 13 alırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…