Hangi iPhone'u almalı?

Bende 6S telefonumu iPhone 13'e yükselttim. 6S cihazımı yaklaşık 7 yıl kullandım ve dediğiniz gibi bende telefonda oyun oynayan birisi değilim. Bende 14 ile 13 arasında kalmıştım ve 13e karar verdim şu anda 1 haftalık kullanımda memnunum. Sorunuza gelecek olursak 14 ve 15'in güncelleme desteği daha uzun gözüküyor 13 de en az 4 yıl güncelleme desteği alacak bence 13 alıp geçin. Bazı kullanıcılar 14 ile aralarında kamera farkı var 14 daha iyi diyorlar eğer kamerayı yoğun kullanacaksanız tabii 14 tercih edebilirsiniz.

F/P açısından hiçbir alınabilirlikleri yok ancak iPhone isteyen adama da zorla Samsung diretmek çok saçma. iPhone 13, 4-5 yıl rahat götürür ancak başta ana kamera olmak üzere 15 ile aralarında sağlam bir fark var. 15 alırken maddi açıdan zora girmiyorsanız alın geçin. Tabii o fiyata, 15 Pro'ya daha yakın olacak şekilde 14 Pro ile 15 Pro arasında bir cihaz olan S23 Ultra var, 15'ten çok daha premium ve kullanım ömürlerinde herhangi bir farklılık olmaz.

Dediğim gibi, iPhone istiyorsanız gönül rahatlığıyla 15 alıp geçebilirsiniz ancak paranızı en iyi şekilde değerlendirmek istiyorsanız S23 modelleri ve 2 gün sonra çıkacak olan S24 modelleri var.

İçten içe Android'in daha iyi olduğunu düşünüyorum ama itiraf edemiyorum kendime
Abim de yıllarca Android kullandıktan sonra iPhone alıp kullanamamıştı, alışamamıştı ve pişman olmuştu. Acaba bana da olur mu diye korkuyorum açıkçası.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öyle bir durum kesinlikle olmaz. Bir iOS kullanıcısı ve telefonlar hakkında yeterli bilgi birikimi edinmiş birisi olarak söylüyorum; One UI, orta segment ve amiral gemisi cihazlarda kesinlikle üzmez, premium hissettiren, en iyi Android arayüzüdür. Abinizin kullandığı telefon, TouchWiz'li bir cihaz ya da eMMC 5.1'li giriş seviyesi bir cihaz olsa gerek. 4-5 yıllık amiral gemilerinde böyle bir sorun yok, hâlâ da kullanım ömrü sunabiliyorlar.

iPhone'den Android'e geçtiğim için benlik bir sorun olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…