Daha fazla
- Meslek
- Ofis Elemanı
Hiç kullanmadığım için bilmiyorum fakat çevreden duyduğum Android cihazların daha çabuk bozulduğu veya daha sık sıkıntı çıkarttığı. Yaklaşık 10 yıldır da hep iPhone kullandığım için ona alıştım. Ayrıca bana daha güvenli geliyor sanki. Pek bir bilgim yok.
iPhone 15 almak yerine iPhone 13'ü 256 GB olarak almayı düşünüyorum. Beni yıllarca götürür gibime geldi.
Benim asıl öğrenmeye çalıştığım iPhone 13 ve 15 arasında ki fiyat farkını ödemeye değer mi?
İkinci olarak ise iPhone 13 alsam 4-5 yıl idare eder mi? iPhone 6S ve iPhone X'i 5'er yıl kullanabildim. Bunu da 5 yıl kullanmak isterim sorunsuz.
Bende 6S telefonumu iPhone 13'e yükselttim. 6S cihazımı yaklaşık 7 yıl kullandım ve dediğiniz gibi bende telefonda oyun oynayan birisi değilim. Bende 14 ile 13 arasında kalmıştım ve 13e karar verdim şu anda 1 haftalık kullanımda memnunum. Sorunuza gelecek olursak 14 ve 15'in güncelleme desteği daha uzun gözüküyor 13 de en az 4 yıl güncelleme desteği alacak bence 13 alıp geçin. Bazı kullanıcılar 14 ile aralarında kamera farkı var 14 daha iyi diyorlar eğer kamerayı yoğun kullanacaksanız tabii 14 tercih edebilirsiniz.