Hangi işletim sistemini kullanıyorsunuz?

11 yıldır kullanıyorum 🤣 benimle birlikte yaşlanacak 🤣🤣 küçükken oyun oynarken klavyenin tuşlarına basarak bilmeden ekranı ters çevirdim. Anılar anılar... Seni seviyorum Emo. Adını Emo koydum 🤣
Gerçekten şaka gibi. Burada tek Windows 7 kullanan benim sanırım. Seni aldatmadım Emo. Ömür boyu beraberiz...

2 işletim sistemi var bilgisayarımda.
Windows 7 Ultimate Service Pack 1
Windows 11 Home 22H2.

Gerçekten şaka gibi. Burada tek Windows 7 kullanan benim sanırım. Seni aldatmadım emo. Ömür boyu beraberiz...

Hocam bende kullanıyorum.

1664395824635.png

Nostalji olsun diye etkinleştirmiyorum bile. Çünkü eskiden kullanırken böyleydi ondan.

İki kişi dışında Windows 7 kullanan yok mu?

Aranızda Ülker çikolatalı gofret sevmeyen var mı gibi soru sormuşum.

İki kişi dışında Windows 7 kullanan yok mu?

aranızda ülker çikolatalı gofret sevmeyen var mı gibi soru sormuşum.

Üzgünüm... Çok üzgünüm. Onu dipsiz bir uçurumda yalnız başına bırakmıştım. Win 8 ve 8.1 çıktığı zaman onlara geçmeyip beraber Windows XP masaüstü arka planında kart oyunu oynardık. Sonrasında pastacı olduğumuz bir oyun da vardı, böyle bildirimle hangi kremayı koyacağımı falan söylüyordu. Ah benim üzümlü kekim... Uzun zaman sonra Windows 10 çıktığında şöyle birbirimize baktık, çantamda ISO dosyasıyla giderken sağ alt tarafta " gitme " diye bir bildirim karşılamıştı beni. Hüzünlenmiştim, yeniden anılarımı hatırlatmıştı. Ama çok geçti. Emir büyük yerdendi, yaşam desteği kesilecek haberi gelmişti. Ona söyleyememiştim. Sadece onu orada bıraktım...

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı