Hangi işletim sistemlerini bozdunuz?

XP bozmuştum çok eskiden PC'yi hızlandırmak için sistem dosyası avlarken :D Bir ay önce civarı da Windows'u ilk kurduğumda aldığım bir regedit yedeğini çok daha sonra yüklemeye çalışıp Windows 11'i bozmuştum. En son ise geçenlerde Linux Mint'i bozdum :D

Merhabalar. Hangi işletim sistemlerini (OS) bozdunuz :D.

benim kara listem:

-
LineageOS 14.1 (Android 7.1 nougat)
- Android 8.1 (oreo GO Edition)
- Windows 7 Home Premium 64-bit
- Android 12 + MIUI 13.
- Windows 8.1 Pro 64-bit

Hepsini zorlayarak bozdum ve en sonunda sıfırlamak-formatlamak zorunda kalarak yeniledim. Arkadaşlarım bu yüzden bana "namı: İşletim sistemi büken" demeye başladı :).

Windows 10.

Nasıl?
Verilen kodla mı?
Windows bozması kolay System32 sil bitti.
System32 öyle delete tuşuna basarak silinmiyor hemen. Windows engel oluyor. Regedit gibi yerleri kurcalayarak bozmuştum bir Windows 10'u da. Onu eklemeyi unutmuşum. Linux'u da kurcalayıp bir şeyleri silerek bozdum. Şu an çalışmıyor.

System32 öyle delete tuşuna basarak silinmiyor hemen. Windows engel oluyor. Regedit gibi yerleri kurcalayarak bozmuştum bir Windows 10'u da. Onu eklemeyi unutmuşum. Linux'u da kurcalayıp bir şeyleri silerek bozdum. Şu an çalışmıyor.
Aslında sistem dosyalarını silebilirsin.
Veya tüm kayıt defterini silersin.
Ya da Memz bulaştırırsın.

Aslında sistem dosyalarını silebilirsin veya tüm kayıt defterini silersin. Ya da Memz bulaştırırsın.
Ben Regedit'i yani kayıt defterini kullanmayı tercih etmiştim :D Bir de bazı nadir silinebilen sistem dosyalarını silmiştim.

Linux tarafında:
Elementary OS.
Manjaro KDE.
Arco Linux.
Archcraft.
Windows tarafında:
XP.
Vista.
Windows 7
Windows 11.
OS X tarafında:
Catalina.
Big Sur.
Android OS'ları saymıyorum bile :D
Var mı daha iddialısı?
Hocam dün reverse shell ile kendi Kali Linux'uma rm -rf --no-preserve-root yaptırdım çok iyiydi.
Hocam dün reverse shell ile kendi Kali Linux'uma rm -rf --no-preserve-root yaptırdım çok iyiydi.
Kali mefta oldu ama Ubuntu geldi.

Pardus Benim nefret ettiğim en kötü işletim sistemidir

image.png
Iyy

Android 11'i bozdum. Hat ayarlarıyla falan oynamıştım.
Windows 7-8.1-10 işletim sistemlerini bozdum, sırf babam yeni bilgisayar alsın diye bozmuştum.
Linux (Ubuntu) işletim sistemini de bozar gibi oldum, ilk defa kuruyordum ve kurduktan sonra deneme-yanılma (Max Türko Taktik :D ) yöntemiyle birkaç ayarla oynadım ve bom!

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı