Hangi ISS daha hızlı altyapı getirir?

Hayır kendi altyapıları yok, türk telekom altyapısı ile internet veriyorlar.
TT altyapısından da hizmet vermekle beraber TT altyapısından bağımsız kendilerine ait olan ayrı altyapıları da mevcut.

Superonline:

Vodafone Fibermax:

Screenshot_20250113_222421_Kiwi Browser.jpg

Turknet gigafiber, kablonet haricinde firmaların birçoğu türk telekom altyapısı kullanıyor. Bildiğim kadarıyla uzun süre en son öyleydi ama değiştiyse bilmiyorum.
Turknet'in kendisine ait olan GigaFiber altyapısı haricinde Turknet, TT altyapısından da hizmet veriyor. Aynı şekilde Kablonet de kendi altyapısı haricinde TT altyapısından hizmet veriyor.
Bunlara ek olarak Atlantisnet'in de kendisine ait altyapısı mevcut.

TT altyapısından da hizmet vermekle beraber TT altyapısından bağımsız kendilerine ait olan ayrı altyapıları da mevcut.

Superonline:

Vodafone Fibermax:

Eki Görüntüle 2396388

Turknet'in kendisine ait olan GigaFiber altyapısı haricinde Turknet, TT altyapısından da hizmet veriyor. Aynı şekilde Kablonet de kendi altyapısı haricinde TT altyapısından hizmet veriyor.
Bunlara ek olarak Atlantisnet'in de kendisine ait altyapısı mevcut.
Turknet, kablonet kendi altyapısı harici türk telekom altyapısı ile hizmet verdiğini biliyorum, ama vodafone ve superonline'nın kendi altyapısını kurduklarını bilmiyordum özür diliyorum.

Problem değil, iyi akşamlar.
Eskiden benim dediğim gibiydi değiştiğini sayenizde bende öğrenmiş oldum, teşekkür ederim.

Yani turk Telekomu beklemek zorundayız öyle mi 🤕
Altyapı olayları değişmiş vodafone ve superonline da kendi altyapılarını kurmuş ben eski halini biliyordum, size de yanlış bilgi verdiğim için özür diliyorum kusura bakmayın.

Hangisinin altyapıyı daha hızlı kuracağını bilemeyiz hocam. Hepsine de başvurup şansınızı deneyebilirsiniz. Superonline ve Vodafone için nereye başvurulur onu tam bilmiyorum, bilen arkadaşlar yardımcı olurlar. Sanırım Superonline'ın bölge bayilikleri oluyormuş oraya başvurmak gerekiyormuş ama tam nerelerde oluyor, nasıl ulaşılıyor detayları bilmiyorum.
TT altyapısı için dilekçe hazırlayıp müdürlükteki planlama birimine vermeniz en sağlıklısı olur. Başımdan geçen süreci anlattığım konuyu okuyabilirsiniz: https://www.technopat.net/sosyal/konu/tt-altyapisinda-vdslden-fibere-gecis-suerecim.1750554/

Superonline ve Vodafone'un da kendilerine ait olan ayrı ayrı altyapıları mevcut.
Teşekkür ederim

Eskiden benim dediğim gibiydi değiştiğini sayenizde bende öğrenmiş oldum, teşekkür ederim.

Altyapı olayları değişmiş vodafone ve superonline da kendi altyapılarını kurmuş ben eski halini biliyordum, size de yanlış bilgi verdiğim için özür diliyorum kusura bakmayın.
Sorun değil dostum ikisine de danışıp ne kadar süre verdiklerine bakarak karar vereceğim turktelekoma kalırsak yandık

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı