Hangi ISS daha hızlı altyapı getirir?

Hayır kendi altyapıları yok, türk telekom altyapısı ile internet veriyorlar.
TT altyapısından da hizmet vermekle beraber TT altyapısından bağımsız kendilerine ait olan ayrı altyapıları da mevcut.

Superonline:

Vodafone Fibermax:

Turknet gigafiber, kablonet haricinde firmaların birçoğu türk telekom altyapısı kullanıyor. Bildiğim kadarıyla uzun süre en son öyleydi ama değiştiyse bilmiyorum.
Turknet'in kendisine ait olan GigaFiber altyapısı haricinde Turknet, TT altyapısından da hizmet veriyor. Aynı şekilde Kablonet de kendi altyapısı haricinde TT altyapısından hizmet veriyor.
Bunlara ek olarak Atlantisnet'in de kendisine ait altyapısı mevcut.

Turknet, kablonet kendi altyapısı harici türk telekom altyapısı ile hizmet verdiğini biliyorum, ama vodafone ve superonline'nın kendi altyapısını kurduklarını bilmiyordum özür diliyorum.

Problem değil, iyi akşamlar.
Eskiden benim dediğim gibiydi değiştiğini sayenizde bende öğrenmiş oldum, teşekkür ederim.

Yani turk Telekomu beklemek zorundayız öyle mi
Altyapı olayları değişmiş vodafone ve superonline da kendi altyapılarını kurmuş ben eski halini biliyordum, size de yanlış bilgi verdiğim için özür diliyorum kusura bakmayın.

Teşekkür ederim

Sorun değil dostum ikisine de danışıp ne kadar süre verdiklerine bakarak karar vereceğim turktelekoma kalırsak yandık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…