Hangi ISS seçilmeli?

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS ROG Strix G16 - 32 GB DDR5 4800 MHz - İ7 13650HX - RTX 4060 8 GB - 1 TB Samsung 980 Pro - 2 TB Samsung 990 Pro
Meslek
Elektrik Teknikeri
Merhaba dostlar, benim önümüzdeki ay Kablonet 100 download 20 upload taahhüdüm bitecek, Türk Telekom'da yakın zamanda binama FTTH altyapı gelecek gibi duruyor sizce hangi firmaya geçmeliyim? Türk Telekom, TurkNet veya Kablonet'te devam mı etmeliyim? VDSL olarak aldığım hız olarak altyapı TT 72 Mbps olarak belirtti TurkNet'te ise 67 Mbps olarak gözüküyor.

Fiyat olarak bana yeni taahhütte 479 ilk yıl ikinci yıl 579 şeklinde veriyor Kablonet.

Son düzenleyen: Moderatör:
1000 Mbps'yi Türk Telekom getirirse ve 1000 Mbps kullanmak isterseniz zaten alternatif yok, onun dışında TurkNet önerebilirim. Gösterilen hızlara çok takılmayın, tahmini hızlar onlar, önemli olan altyapının tam olarak ne desteklediği. Hâlihazırda bulunan internetin modem arayüzüne giriş yapıp bunu öğrenebilirsin. Benimde altyapım 62 Mbps gösteriyor ama modem arayüzünde 90 Mbps yazıyor.

1000 Mbps'yi Türk Telekom getirirse ve 1000 Mbps kullanmak isterseniz zaten alternatif yok, onun dışında TurkNet önerebilirim. Gösterilen hızlara çok takılmayın, tahmini hızlar onlar, önemli olan altyapının tam olarak ne desteklediği. Hâlihazırda bulunan internetin modem arayüzüne giriş yapıp bunu öğrenebilirsin.

Kablonet kullandığım için 100-20 tam olarak alıyorum fakat ping değerleri gibi sorunlar yüzünden kullanmakta sorun yaşıyorum bir de Kablonet'in berbat modemleri sağ olsun arıza yapmaya çok müsait malum

Kablonet kullandığım için 100-20 tam olarak alıyorum fakat ping değerleri gibi sorunlar yüzünden kullanmakta sorun yaşıyorum bir de Kablonet'in berbat modemleri sağ olsun arıza yapmaya çok müsait malum
ISS'lerin verdiği modemi kullanmayın, en kötüsünü seçmeyi başarıyorlar. Modemi kendiniz alın derim, TurkNet'te genel olarak ping sorunu yaşayacağınızı düşünmüyorum. Nerede yaşıyorsunuz?

ISS'lerin verdiği modemi kullanmayın, en kötüsünü seçmeyi başarıyorlar. Modemi kendiniz alın derim, TurkNet'te genel olarak ping sorunu yaşayacağınızı düşünmüyorum. Nerede yaşıyorsunuz?

ASUS DSL AX82u mevcut zaten router olarak kullanıyorum uydu kablosu kullandığı için Kablonet
Konya hocam

1000 Mbps'yi Türk Telekom getirirse ve 1000 Mbps kullanmak isterseniz zaten alternatif yok, onun dışında TurkNet önerebilirim. Gösterilen hızlara çok takılmayın, tahmini hızlar onlar, önemli olan altyapının tam olarak ne desteklediği. Hâlihazırda bulunan internetin modem arayüzüne giriş yapıp bunu öğrenebilirsin. Benimde altyapım 62 Mbps gösteriyor ama modem arayüzünde 90 Mbps yazıyor.

Kablonet altyapısıyla TT altayapısı farklı modem arayüzünden nasıl anlayacak arkadaş bunu?

Genelde altyapı sorgulamalarında çıkan değerler doğru oluyor 50-70mbps civarı bir hız alacak muhtemelen.

Hız testi yapıp paylaşabilir misiniz?

Hocam şu anda evde değilim hız testi yapsam bile bir şey fark etmiyor Kablonet altyapısında 100-20 alıyorum direk hızını almamda problem yok ama pingim fırlıyor direk

IMG_0088.png

Hocam şu anda evde değilim hız testi yapsam bile bir şey fark etmiyor Kablonet altyapısında 100-20 alıyorum direk hızını almamda problem yok ama pingim fırlıyor direk

Eki Görüntüle 2418948
Ping için sormuştum zaten, eve gidince kablo ile test etme şansınız var mı, gerçek değerler o zaman ortaya çıkar. Ping sorunu dışında kopma vs yaşıyor musunuz?

Ping için sormuştum zaten, eve gidince kablo ile test etme şansınız var mı, gerçek değerler o zaman ortaya çıkar. Ping sorunu dışında kopma vs yaşıyor musunuz?

Kablo da da Wi-Fi 6 ile denenmiş bir şekilde gösterdim

Modemden aldığım test

IMG_0089.png

TurkNet ile görüştüm 75 Mbps download 25 Mbps de upload verebiliriz dedi

Yük altında ping değerlerim fırlıyor hocam kısacası diyeceğim o yani

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı