Retrover77
Decapat
Tamamdır hocam şimdi anladım.![]()
JBL Tune 570 BT Modeli Mobil Uygulamada Desteklenmediği İçin Mağdur Oldum
JBL için yazılan 'JBL Tune 570 BT Modeli Mobil Uygulamada Desteklenmediği İçin Mağdur Oldum' şikayetini ve yorumlarını okumak ya da JBL hakkında şikayet...www.sikayetvar.com
Daha yeni bir model varken neden 570 BT alsın ki millet? Arada 100 150 TL gibi düşük fiyat farkı var.
Hocam biraz araştırdım bu konuları. Jbl'in isimlendirmesi çok saçma. İlk bakışta 570bt 525bt den daha iyi gibi duruyor ama 525bt 2025 çıkışlıymış. Uygulama desteği yok doğru. Ben daha kullanmadım ucuz diye almıştım 1000 tl ye zamanında. Rak çalıştır mantığı yani. Jbl go hoparlör de var onu da 800 e almıştım ama jbl go 4ün uygulama desteği de varmış. İsimlendirme hatası var jbl in insanlar daha üstün sanıp balıklama atlıyorlar. Pişman oldum biraz ama yapacak birşey yok iade sürem çoktan geçti.![]()
JBL Tune 570 BT Modeli Mobil Uygulamada Desteklenmediği İçin Mağdur Oldum
JBL için yazılan 'JBL Tune 570 BT Modeli Mobil Uygulamada Desteklenmediği İçin Mağdur Oldum' şikayetini ve yorumlarını okumak ya da JBL hakkında şikayet...www.sikayetvar.com
Daha yeni bir model varken neden 570 BT alsın ki millet? Arada 100 150 TL gibi düşük fiyat farkı var.
Son düzenleme: