Hangi kartlarda mining daha yaygın?

Yer
Ankara
İkinci el ekran kartlarını inceliyorum bazen oyun için.
Ancak merak ettim hangi ekran kartlarında mining daha yaygın? Yani dikkatli olmak bakımından.
Sanırım mining çıkması ekran kartlarını belirtmeden satıyorlar.
Hangi modellerde dikkatli olmak lazım?
Belli bir aradığım model yok.

İkinci el ekran kartlarını inceliyorum bazen oyun için.
Ancak merak ettim hangi ekran kartlarında mining daha yaygın? Yani dikkatli olmak bakımından.
Sanırım mining çıkması ekran kartlarını belirtmeden satıyorlar.
Hangi modellerde dikkatli olmak lazım?
Belli bir aradığım model yok.
Genel olarak 3000 serisi Nvidia kartlarına dikkat etmek lazım. Ek olarak aynı dönem piyasaya çıkan AMD kartlarda da vardı diye hatırlıyorum ama hangi modeller olduğuna çok hakim değilim. Pandemi döneminde çok yaygındı bu olay. Genel olarak o dönem kartlarında dikkat etmek lazım.

Tüm kartlarla mining yapıldı, yoğun kullanılan modeller var, nadir kullanılan modeller var, mining yapıldığını anlayamazsınız zaten, bu kartların alınmayacağı anlamına gelmez, siz hasarsız, fanları sağlıklı çalışan, mümkünse serin çalışan kart almaya çalışın.

Hedef göstermek gibi olmasın diye mining için çok kullanılan modelleri belirtmedim.

@lavanta

AMD 500 ve RTX 3000 Yoğun olarak kullanılanlar olması lazım ama almadan önce dikkat edilebilecek bazı hususlar var lakin kişi ne kadar hor kullanarak mining yaptıysa sıkıntı bariz belli oluyor. Eğer ki bakımlarını düzgün yapıp iyi bir şekilde soğuttuysa anlamak çok zor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı