Ne yapmak istiyorsunuz hangi alanda yani ? Genel olarak en kolayı phyton benceKodlama dili öğrenmek istiyorum ancak hangisinden başlayacağımı bilmiyorum. Biraz da kolay olsun istiyorum, öneriniz var mı?
Ne yapmak istiyorsunuz hangi alanda yani? Genel olarak en kolayı Python bence.
Kodlama dili öğrenmek istiyorum ancak hangisinden başlayacağımı bilmiyorum. Biraz da kolay olsun istiyorum, öneriniz var mı?
oyun zaten unreal engine ve unity ile yapılmıyor mu ben program yapıcamHangi yazılım dilini öğreneceğine kolaylığına göre karar veremezsin. Zaten şundan başlanır en son şu öğrenilir gibi bir durumda yok.
Sen ne yapmak istiyorsun önemli olan budur.
Web uygulamaları mı?
Mobil uygulamaları mı?
Yapay zeka mı?
Windows tabanlı uygulamalar mı?
Server uygulamaları mı?
Oyun mu?
İlk önce bu sorunun yanıtını bulmalı ve devamında o türde bir programı hangi programlama dili ile geliştirebilirsin bunu araştırman lazım.
Yani önce ne kodlamak istediğine karar vermelisin.
Oyunların görsel kısımları evet Unity, Unreal tarzı araçlar ile yapılıyor fakat bunlara haraket verdiğiniz yani oyunu canlandırdığınız kısım yine yazılım ile yapılıyor. Yazılım olmazsa yaptığınız karakterler ve araçlar yarattığınız dünyada koyduğunuz gibi durur.uygulama gibi yazılım yapıcağım
oyun zaten unreal engine ve unity ile yapılmıyor mu ben program yapıcam
pc için yazılım uygulaması yapacağım ddos gibi uygulamalaruygulama gibi yazılım yapıcağım
oyun zaten unreal engine ve unity ile yapılmıyor mu ben program yapıcam
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.