Hangi konsol alınmalı?

onqyyyy

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam. Direkt konuya gireyim ben konsol almak istiyorum ama hangi konsolu almam gerek karar veremedim. Ben Battlefield serisini çok seviyorum yani böyle bayacak hikayeli oyun değil aksiyona bol girdiğim oyunları daha çok seviyorum. Ayrıyeten FIFA da çok severim. Hangi tarafın oyunları daha uygun olur? Oyun önerisi yaparsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar selam. Direkt konuya gireyim ben konsol almak istiyorum ama hangi konsolu almam gerek karar veremedim. Ben Battlefield serisini çok seviyorum yani böyle bayacak hikayeli oyun değil aksiyona bol girdiğim oyunları daha çok seviyorum. Ayrıyeten FIFA da çok severim. Hangi tarafın oyunları daha uygun olur? Oyun önerisi yaparsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Selam. Anlattıklarınıza göre PlayStation 4 Pro güzel bir tercih olacaktir.

@WHT
@erme
Arkadaşlar saçma sapan emoji atmanıza gerek yok. Gelin fikrinizi belirtin.

Kendim PS5 kullanıyorum memnunum da. Yeni nesil çoğu konsol işini görecektir emin olabilirsin. Oyun önerisi olarak da hikayeli oynayacaksan bazen sıkılacağın yerler olur çoğunda Witcher 3, RDR2, ghost of tshusima, Sekiro seç beğen al AC oyunları, GoW, Elden Ring daha çok var kendine uyanı alacaksın. Bunlar benim de deneyimlediklerim.

Neden eski nesil iyi bir tercih olsun? Bütçe gibi bir sınırlayıcı kıstas da vermemiş konu sahibi.

Anladığım kadarıyla PS özel oyunlarına ilginiz yok. O halde Xbox Series X/S almanız daha mantıklı. Game Pass'te hem EA FC24 hem de Battlefield var. Ayda 300 TL ile yüzlerce oyunu oynuyorsunuz.

4K kullanım için Series X gerekli fakat 1080p de yeter, ucuz olsun diyorsanız Series S de gayet performanslı bir cihaz.

Bahsettiğin oyunlar her iki konsol için de çıkıyor. Konsolların kendine özel oyunlar arasından seçim yap. Eğer sadece bu oyunları oynayacaksan Xbox al. Game Pass ile uyguna gelir. PC varsa direkt PS5 de alabilirsin.

Hocam bütçeniz varsa PS5 modellerinden alın geçin derim. İlerde PS4 için oyun çıkarmamaya başladıklarında kafanızı ağrıtır.

@WHT
@erme
Arkadaşlar saçma sapan emoji atmanıza gerek yok. Gelin fikrinizi belirtin.

PS5'e geçmeden önce PS4 Pro kullanıyordum. Sorun şu ki oyunlar 30FPS. PC'de ki kadar göze batmasada 60FPS halini görünce ben ne oynamışım dedirtiyor.

Hikayeli oyunları sevmediğinize üzüldüm bunun için PS oyunları güzel örnek olabilirdi. BF gibi aksiyon birinci şahıs oyunları kolla oynamak çok rahat olmaz diye düşünüyorum hele online oynayacaksanız. Bunun yerine PC tercih edilebilir.
Ancak hikayeli oyunlara bir şans tanımak isterseniz direk PS 5 cihazı alın zaten yavaş yavaş 4'ten de elini ayağını çekiyor SONY.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı