Hangi kontak lens markası ve losyon daha iyi?

xFiLiNTAx

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhabalar. 3 yıldır lens kullanıyorum. Acuvue Oasys marka lens kullandım. Hem astigmat hem miyop. Ayrıca losyon olarak Renu marka kullandım. Gözde kuruluk kaşındı yaşartı gibi sorunlar yaşadım. Lens aylık lakin talimatında 15 günlük yazıyor. Optikçilerde aylık olduğunu söyledi. Lens F/P ürünü gibi geldi bana. Sizlerin tavsiye edebileceği lens ile uyumlu losyon da dahil önerebileceğiniz marka hangisi veya hangileridir? Bazıları çok yüksek fiyatı maalesef.

CD2D1DC1-6250-4000-A4EF-04C3BBCCD1D5.jpeg
BD8E2624-D190-488F-AF67-5D85013D229C.jpeg
AF8527E9-C2C6-4270-A74B-4FE0013E887B.jpeg

Daha iyi lens diye birşey yok her lensin iyi ve kötü olduğu yönleri var üretim teknolojileri farklı olduğu için.

Ben hem Acucue hem BAUSCH & LOMB kullandım. Acucue nin göz nemlendiriciliği daha iyi fakat BAUSCH & LOMB ı takarken ve kullanırken daha rahat ettim ve bana daha net gibi geldi Acucue yi takarken zorlanıyordum.

İnternette lens markaları diye aratıp farklarını okuyabilirsin.

Ayrıca lens batması ve kuruluk göz damlası kullanman gerektiğine işaret benimde gözlük takarken bile aşırı göz kuruluğum olduğu için ara ara kullanıyorum ve gözümü çok rahatlatıyor.

Göz damlasında fullfresh i tavsiye ederim.

Dosya Ekleri

• 15DC4E88-B7F7-4F04-B326-09D612726EF9.jpeg
    15DC4E88-B7F7-4F04-B326-09D612726EF9.jpeg
    26,2 KB · Görüntüleme: 213
Daha iyi lens diye bir şey yok her lensin iyi ve kötü olduğu yönleri var üretim teknolojileri farklı olduğu için.

Ben hem acucue hem bausch & lomb kullandım. Acucuenin göz nemlendiriciliği daha iyi fakat bausch & lomb ı takarken ve kullanırken daha rahat ettim ve bana daha net gibi geldi acucue yi takarken zorlanıyordum.

İnternette lens markaları diye aratıp farklarını okuyabilirsin.

Ayrıca lens batması ve kuruluk göz damlası kullanman gerektiğine işaret benim de gözlük takarken bile aşırı göz kuruluğum olduğu için ara ara kullanıyorum ve gözümü çok rahatlatıyor.

Göz damlasında fullfresh i tavsiye ederim.

Acucue takmada zorluk yaşamıyorum. Batma ve kurulukta pek olmuyor memnunum ama diğer markaları da denemek istiyorum. Zaten göz çizdirme operasyonlarına bakıyorum.

Acucue takmada zorluk yaşamıyorum. Batma ve kurulukta pek olmuyor memnunum ama diğer markaları da denemek istiyorum. Zaten göz çizdirme operasyonlarına bakıyorum.

Bende seneye bu zamanlar göz çizdirmek istiyorum göz numaram artık sabit 2 yıldır 2,25 sağ ve sol.

Farklı marka deneyeceksen BAUSCH & LOMB dan başla.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı