LGS deneme netleri nasıl arttırılır?

Tahsin000777

Decapat
Daha fazla  
Sonuçlarda Türkçe 15 doğrunun altına hiç düşmedi.
İnkılap genelde 10D.
İngilizce 9D 1y.
Matematik sınavının basitliğine göre değişiyor ama yeni nesilleri yapamıyorum.
Fen sınavının zorluğuna göre o da değişiyor ama genelde iyi.

Şu ana kadar en fazla 410 yaptım ama diğer denemelerde falan hep 330-360 civarında dolaniyorum. Netlerimi arttırmak için ne yapabilirim?

Henüz ikinci dönem olmadan birinci dönem matematik ve fen konularını baştan alın. Mesela birinci dönem matematik ve fenden toplam 6 ünite varsa 10 günde hepsinin konu anlatımını izleyin. 1 üniteyi zorluğuna bağlı olarak 1 veya 2 günde izlemelisiniz. Ardından aynı gün o konudan bir konu tarama, bir de yeni nesil test çözün. Bu şekilde 10-15 gün kadar çok yorucu ve sıkıcı geçecektir. Bu süre zarfında teknolojiyi de azaltın. Bunun sonucunda sayısal netlerinizde artış olacak.

Bu arada Türkçe için 15 doğru çok da iyi değil en az 17 yapmaya çalışın.

Henüz ikinci dönem olmadan birinci dönem matematik ve fen konularını baştan alın. Mesela birinci dönem matematik ve fenden toplam 6 ünite varsa 10 günde hepsinin konu anlatımını izleyin. 1 üniteyi zorluğuna bağlı olarak 1 veya 2 günde izlemelisiniz. Ardından aynı gün o konudan bir konu tarama, bir de yeni nesil test çözün. Bu şekilde 10-15 gün kadar çok yorucu ve sıkıcı geçecektir. Bu süre zarfında teknolojiyi de azaltın. Bunun sonucunda sayısal netlerinizde artış olacak.

Bu arada Türkçe için 15 doğru çok da iyi değil en az 17 yapmaya çalışın.

Türkçe en düşük 15 geldi.
Dediginiz tempoyu donem tatilinde deneyecegim teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı