Hangi konuda ceza aldım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Enes Doğan

Kilopat
Katılım
31 Mart 2014
Mesajlar
1.724
Makaleler
11
Çözümler
1
Yer
Denizli
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
@Murat5038 Hocam ben acaba hangi konuda yanlış bilgilendirme verdim, o anda bir kaç konuda konuşuyordum. Söylerseniz hatamı düzeltirim şimdiden teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yok sadece ceza aldığım ve daha dikkatli olmam gerektiği söyleniyor, hangi konudan aldığım söylenmemiş.
 
[Çözüldü] Windows.old klasörü nasıl silinir? | Technopat Sosyal
Hangisinden ceza aldım diyen kişi profilinde en son yazdığı konuyu bulsun ve orada arasın hatasını.
Ayrıca ceza sisteminde gelen mesajlar otomatiktir. Biz bir şey değiştirmiyoruz. Değiştirmek isteyen değiştirip ek açıklama ekleyebiliyor.
Orada önerdiğiniz unlocker, hem tavsiye etmediğim programlar arasındadır. Hem de o konu hakkında çözüm sağlamayacak bir programdır.
 
Söylediğiniz için teşekkürler. Ben Unlocker kullandığım zamanda hem yönetici izni gerektiren dosylarımı siliyordu. Merak ettim kişisel dosyalarıda silebilecek mi diye, onları da sildi. Aslında yapılması gereken son çözüm önerisini söylemişim galiba. Sadece hocam şunu söylemek isterim o proğram istediğimiz dosyayı silebiliyor. Uyarınız için teşekkür ederim bir daha o proğramı önermem.
 
Unlocker o konuda çözüm sağlıyor ve ben de öneriyorum Murat :) Ama yine de en temizi Disk Temizleme.
Chipte'de de önerenler oluyordu bu konu için hata alıyorlardı. Ayrıca unlocker ile ileri düzey silme işleminde sistem dosyalarını bile silebildiği için bilmeyen kişilerin kullanmasına karşıyım. O yüzden önermiyorum. Yeni sürümlerinde bu sorun(windows.old sorunu) kalkmışsa bilemem.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı