Hangi kredi kartını çıkarmalıyım?

Surrealist Kasap

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

19 yaşındayım ve biriktirdiğim parayı bir bankada toplayarak bir birikim oluşturmak istiyorum. Kazanacağım para haftada 40 lira olsa da sonuçta damlaya damlaya göl olur mantığıyla yola çıktım. İş bankasının "iş-te üniversiteli" kartı var. Ünversiteli değilim ama sorun olacağını pek sanmıyorum. Sonuçta önümüzdeki sene nasipse üniversiteye girecez :D Bu kartı düşünmemin sebebi yıllık aidatı olmaması heralde. Kartı sürekli para çekmek için kullanmayacağım. Bir nevi kumbara olacak. Onun için yazacağınız görüşlerde bunu da göz önünde bulundurun. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Nakit çekim yapamıyorsunuz derken diyelim ki internet üzerinden alışveriş yaptım. Bunu sağlayamaz mı bu kart?

@Burak Alkan kardeşim Garanti bankasının böyle bir kartı varsa daha fazla bilgi verebilir misin?

Maximum alma. Bende var ve çok avantajlı olduğu söylenemez. Burak'a katılıyorum, Garanti veya Akbank al.

- - - Güncellendi - - -

Nakit çekim yapamıyorsunuz derken diyelim ki internet üzerinden alışveriş yaptım. Bunu sağlayamaz mı bu kart?

@Burak Alkan kardeşim garanti bankasının böyle bir kartı varsa daha fazla bilgi verebilir misin?

Nakit çekim yapmıyordan kasıt, canlı para vermiyor. Taksitle her şeyi alırsın.

Son olarak önereceğiniz bir şey kalmadıysa İşte Üniversiteli kartına başvuracağım. Nakit para çekimi pek işime yaramaz ama inşallah online alışveriş'te sıkıntı teşkil etmez.

Garantinin Extragenç kartı var. O nasıl sizce? Yıllık aidatı olmayan ya da olsa da az olan bir kart arıyorum.

Kart almak zor iş değil ama sonuçta 5-6 tane kart çıkarmayacağım. Bir kart çıkaracağım, o gidecek tüm hayatım boyunca hocam. Bana en uygununu arıyorum. Neyse sağ olun hocam Extragenç çıkartıyorum. Görüşleriniz için sağ olun.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı