İkiside Casper Nirvana modeli. 1. fotoğraf 2010 üretimi, 2. fotoğraf 2013 üretimi.Oyun oynayacağınız için Casper daha verimli olur, onu tercih edin.
Dediğim gibi oyun oynuyorsanız hem işlemci, hem harici ekran kartından dolayı Casper olmalı.İkiside Casper Nirvana modeli. 1. fotoğraf 2010 üretimi, 2. fotoğraf 2013 üretimi.
Hocam eyvallah onu anladım. İkiside casper hangi üretim olanını kastediyorsunuz veya hangi fotoğraf?Dediğim gibi oyun oynuyorsanız hem işlemci, hem harici ekran kartından dolayı Casper olmalı.
Üretin yıl bir anlam ifade etmez eğer araba almıyorsanız.
Donanım esastır.
Benim belirttiğim(1.resimdeki).Hocam eyvallah onu anladım. İkiside casper hangi üretim olanını kastediyorsunuz veya hangi fotoğraf?
1. olanı, uykuluyum biraz kusura bakmayın lütfen.Hocam eyvallah onu anladım. İkiside casper hangi üretim olanını kastediyorsunuz veya hangi fotoğraf?
Bende öyle düşünmüştüm de ekran kartları biraz kafamı karıştırdı.Tercihiniz Casper olmalı(2010).
Çünkü ikinci resimdeki Casper ın işlemcisi çok düşük.
Yok estağfurullah. Teşekkürler yardımınız için.1. olanı, uykuluyum biraz kusura bakmayın lütfen.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.