Hocam daha çok aroma var.
Dinner ladyMarkaları ne bunların ? Asıl önemli olan markaları. Aralarından strawberry bikini öneririm kendim yapıp içiyorum gayet hoş tadı var
Markaları ne bunların? Asıl önemli olan markaları. Aralarından strawberry bikini öneririm kendim yapıp içiyorum gayet hoş tadı var.
Hocam daha çok aroma var.
425 Biraz saçma geldi orijinal olduğuna dikkat et bence. 120ML OHW ler şuan 650 700 liraAlacağım kişide bunlar var hocam sadece 425 satıyormuş uygun dedi arkadaşım.
Dinner lady
Ek olarak da nasty serisi var bunlardan alacakdan şunu al dediğiniz hangisi.Eki Görüntüle 1899987
Nasty de kesinlikle Asap grape ilk başta gelir benim için saltını kullandım enfes birşey. Sonrasında Cushman ve trapqueen gelir bence gerisini yine denemedimAlacağım kişide bunlar var hocam sadece 425 satıyormuş uygun dedi arkadaşım.
Dinner lady
Ek olarak da nasty serisi var bunlardan alacakdan şunu al dediğiniz hangisi.Eki Görüntüle 1899987
Orijinal değildir. Kuzenim almıştı 10 binlikten 250 liraya geliyordu 400-450'ye satıyorlardı.
425 biraz saçma geldi orijinal olduğuna dikkat et bence. 120ML ohwler şu an 650 700 lira.
Nasty de kesinlikle asap grape ilk başta gelir benim için saltını kullandım enfes bir şey. Sonrasında cushman ve trapqueen gelir bence gerisini yine denemedim.
Valla onu deneyerek görürsün. Benim dediğim likitler one hit wonder tedarikçilerden 550 civarina çıkıyor bunlar daha ucuzdur bilemem. Asap grape dediğim gibi en sevdiğin likit benim nasty serisinde yoğun üzüm tadı var10binliki derken puf değil hocam bunlar likit piyasası bunların 500 TL iternettede aynı.
İnternette piyasası 500 TL bu adam 425 satıyor çok da bir fark yok aslında üzüm seven biri değilim bilemedim cidden ama asap grapeyi çok övüyorlar mango ve üzümün tadını tarfi edebilir misin nasıllar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.