Vozola hangi likit eklenir?

huerna

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar oncelıkle vozola lıkıt doldurulmaz dıyecek cok bılmıs dostlarım konuya katılmasın. Bir likit satan siteye sorduğumda salt likit satın almalısın dedi ama aradığım aroma ve fiyat acısından daha uygun normal likit. Hangisini almalıyım?

Arkadaşlar oncelıkle vozola lıkıt doldurulmaz dıyecek cok bılmıs dostlarım konuya katılmasın. Bir likit satan siteye sorduğumda salt likit satın almalısın dedi ama aradığım aroma ve fiyat acısından daha uygun normal likit. Hangisini almalıyım?
Ne katarsan kat, kattığın aroma gelmez.

Senin tabirinle çok bilmiş birisinden bi tavsiye veriyim sana ilk öncelikle aroma falan gelmez likit koyarsan.
2. Olarak Pod/Puff gibi cihazlarda sadece salt likit kullanılır diye bir zorunluluk YOK. Salt likitin amacı tamamen yüksek nikotini yumuşak bir şekilde vermektir.
-9MG standart likit - 25MG Salt Likit'e
-12MG standart likit - 35MG Salt Likit'e
-15MG standart likit - 50MG Salt Likit'e
Basit bir hesap. Ne kadar çok nikotin koyarsan o kadar daha az aroma alırsın nikotin oranı yükseldikçe daha acı bir tad gelir ama doyumluluk artar.
Bir şey biliyoruz ki pufflara likit koymayın diyoruz koysan cebine zarar ciğerlerine yazar. Koycağın likitin vg pg oranlarını bilmiyorsun bile sadece koycam diyip geçiyorsun. Likit doldurmak istiyorsan git kendine minik bir pod al.
İnternetten/Tobaccolardan 50-100 liraya aldığın saçma sapan merdiven altı likitleri kullanmak yerine bi nbase al bide aroma karıştır evinde mis gibi premium likit yaparsın kendine yüksek aromalı. Drifter bar al yap nasty,ohw yanında halt yer :D

neden gelmesın ki cevremde likit doldurup kullananlar var
Puff likitlerinde tahmin edemeceğin kadar efektör ve + aromalar sweetenerlar var. Bunlara sen ulaşamazsın öyle kolayca. İnternette satılan hiç bir likitte de böyle içerikler yok o yüzden aroma falan alamazsın. Yüksek aromalı likit yapmadığın sürece.

Puff likitlerinde tahmin edemeceğin kadar efektör ve + aromalar sweetenerlar var. Bunlara sen ulaşamazsın öyle kolayca. İnternette satılan hiçbir likitte de böyle içerikler yok o yüzden aroma falan alamazsın. Yüksek aromalı likit yapmadığın sürece.

Hocam evde likit yapımı konunuzu dahil ederek bilgili birisi olduğunuzu düşünüyorum ve soru sormak istiyorum Vozol'un sattığı likitleri pod mod cihazıma koysam sorun olur mu? Caliburn G3 aldım ama Vozol'un tadına alıştığım için biraz az geliyor tad.

Hocam evde likit yapımı konunuzu dahil ederek bilgili birisi olduğunuzu düşünüyorum ve soru sormak istiyorum Vozol'un sattığı likitleri pod mod cihazıma koysam sorun olur mu? Caliburn G3 aldım ama Vozol'un tadına alıştığım için biraz az geliyor tad.
Vozol likit satmıyor piyasadakiler evde yapılıp şişelenmiş merdiven altı likitler satsa vozol tech sitesinde olur. Elfbarın orijinal likitleri var ama bulmak imkansız gibi bir şey. Sorun olurmu bilemiyorum vg pg oranı önemli

Technopat Haberler

Geri
Yukarı