cat .bash_history yazıp neler yazmışım diye baktım.
genelde; sudo ls pwd cd cat nano which
İle başladıklarını gördüm.
Ayrıca; ./ başlayan Bash Scriptlerim var.
Akan kodlarda Adobe Photoshop'u görünce hemen kapattım. Sonra Windows'u yeniden başlattım, şu an tek sorun nedense Discord oturumu kapanmış baştan giriş yapmam gerekti.
Canım sıkıldığı için Microsoft Store'dan indirdiğim Ubuntu'ya yazdım. Silinen dizinleri gösterirken aralarında Windows programlarımın da olduğunu gördüm. Umarım bir şey olmamıştır.
WSL de olsa denememek lazımmış demek ki. Umarım yanlış görmüşsünüzdür ve sadece WSL sistemin dosya yoludur gördükleriniz. Diğer türlü ben umarım kör olmuşumdur diye düşünürdüm.
WSL'in eski versiyonları Windows dosya sistemini mountlamıyordu. Artık doğrudan Windows dosya sisteminde açılıyor. Yani büyük ihtimal Windows dosyalarını da silecekti.
WSL'in eski versiyonları Windows dosya sistemini mountlamıyordu. Artık doğrudan Windows dosya sisteminde açılıyor. Yani büyük ihtimal Windows dosyalarını da silecekti.
Dosyalarda her satırdaki ilk kelimeden sonrası siliyor.
Her 3-4 günde bir on binlerce satırı olan dosyaları ilk kelimeden sonrasını silmek için bir gün uğraşıyordum, ne göz kalıyordu ne beyin, bu komut sayesinde kurtuldum.