Hangi Linux komutlarını kullanıyorsunuz?

Canım sıkıldığı için Microsoft Store'dan indirdiğim Ubuntu'ya yazdım. Silinen dizinleri gösterirken aralarında Windows programlarımın da olduğunu gördüm. Umarım bir şey olmamıştır. 😆
WSL de olsa denememek lazımmış demek ki. Umarım yanlış görmüşsünüzdür ve sadece WSL sistemin dosya yoludur gördükleriniz. Diğer türlü ben umarım kör olmuşumdur diye düşünürdüm. 😅

Umarım yanlış görmüşsünüzdür ve sadece WSL sistemin dosya yoludur gördükleriniz.
WSL'in eski versiyonları Windows dosya sistemini mountlamıyordu. Artık doğrudan Windows dosya sisteminde açılıyor. Yani büyük ihtimal Windows dosyalarını da silecekti. :D

WSL'in eski versiyonları Windows dosya sistemini mountlamıyordu. Artık doğrudan Windows dosya sisteminde açılıyor. Yani büyük ihtimal Windows dosyalarını da silecekti. 😂
Komut denileni yapıyor sonuçta. "remove recursive force everything at root directory."

Dosya içerisindeki kelimeleri tek sütün haline mi getiriyor? Ne için kullanıyorsunuz bu komutu?

Dosyalarda her satırdaki ilk kelimeden sonrası siliyor.
Her 3-4 günde bir on binlerce satırı olan dosyaları ilk kelimeden sonrasını silmek için bir gün uğraşıyordum, ne göz kalıyordu ne beyin, bu komut sayesinde kurtuldum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı