bitaneisimyok Picopat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 23 6 Şubat 2021 #1 Merhaba arkadaşlar, ben harici hard diskime Linux ve Windows 10'u Dual Boot etmeye karar verdim. Hangi Linux sürümünü kullanmalıyım?
Merhaba arkadaşlar, ben harici hard diskime Linux ve Windows 10'u Dual Boot etmeye karar verdim. Hangi Linux sürümünü kullanmalıyım?
Ellie Miller Centipat Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 570 Yer Jackson County 6 Şubat 2021 #2 Ben Kubuntu denedim. Çok hoştu.
4 486759 Hectopat Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 1.123 Çözümler 7 6 Şubat 2021 #3 Linux'u ne için kullanmak istediğinizi ve bilgisayar özelliklerinizi yazarsanız daha kolay yardımcı olabiliriz.
Linux'u ne için kullanmak istediğinizi ve bilgisayar özelliklerinizi yazarsanız daha kolay yardımcı olabiliriz.
saudae Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 810 Çözümler 7 Yer Angara 6 Şubat 2021 #4 Pardus kur bence milli gururumuz.
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2021 #5 bitaneisimyok dedi: Merhaba arkadaşlar, ben harici hard diskime Linux ve Windows 10'u Dual Boot etmeye karar verdim. Hangi Linux sürümünü kullanmalıyım? Genişletmek için tıkla... GNU/Linux Merhaba. GNU/Linux ile ilgili rehberler, önemli bilgiler burada. www.technopat.net Burada çoğu Linux dağıtımı hakkında bilgiler verilmiş. Seç, beğen, al. Bir de Linux'u ne amaçla kullanacaksın?
bitaneisimyok dedi: Merhaba arkadaşlar, ben harici hard diskime Linux ve Windows 10'u Dual Boot etmeye karar verdim. Hangi Linux sürümünü kullanmalıyım? Genişletmek için tıkla... GNU/Linux Merhaba. GNU/Linux ile ilgili rehberler, önemli bilgiler burada. www.technopat.net Burada çoğu Linux dağıtımı hakkında bilgiler verilmiş. Seç, beğen, al. Bir de Linux'u ne amaçla kullanacaksın?
bitaneisimyok Picopat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 23 6 Şubat 2021 #6 Silinen üye dedi: Linux'u ne için kullanmak istediğinizi ve bilgisayar özelliklerinizi yazarsanız daha kolay yardımcı olabiliriz. Genişletmek için tıkla... Sistem özelliklerim: GTX 1050 Ti. Intel i7 8750h. 16 GB RAM. Zurnadürüm dedi: GNU/Linux Merhaba. GNU/Linux ile ilgili rehberler, önemli bilgiler burada. www.technopat.net Burada çoğu Linux dağıtımı hakkında bilgiler verilmiş. Seç, beğen, al. Bir de Linux'u ne amaçla kullanacaksın? Genişletmek için tıkla... Programlama, günlük kullanım.
Silinen üye dedi: Linux'u ne için kullanmak istediğinizi ve bilgisayar özelliklerinizi yazarsanız daha kolay yardımcı olabiliriz. Genişletmek için tıkla... Sistem özelliklerim: GTX 1050 Ti. Intel i7 8750h. 16 GB RAM. Zurnadürüm dedi: GNU/Linux Merhaba. GNU/Linux ile ilgili rehberler, önemli bilgiler burada. www.technopat.net Burada çoğu Linux dağıtımı hakkında bilgiler verilmiş. Seç, beğen, al. Bir de Linux'u ne amaçla kullanacaksın? Genişletmek için tıkla... Programlama, günlük kullanım.
saudae Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 810 Çözümler 7 Yer Angara 6 Şubat 2021 #7 bitaneisimyok dedi: Sistem özelliklerim: GTX 1050 Ti. Intel i7 8750h. 16 GB RAM. Genişletmek için tıkla... Pardus Kur
bitaneisimyok dedi: Sistem özelliklerim: GTX 1050 Ti. Intel i7 8750h. 16 GB RAM. Genişletmek için tıkla... Pardus Kur
Mor Koşucu Hectopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 4.496 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2021 #8 Mint 20.1 cinnamon.
saudae Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 810 Çözümler 7 Yer Angara 6 Şubat 2021 #9 Bence Pardus kur Pardus Linux alt yapısını kullanıyor.
bitaneisimyok Picopat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 23 6 Şubat 2021 #10 saudae dedi: Bence Pardus kur Pardus Linux alt yapısını kullanıyor. Genişletmek için tıkla... Peki neden?
saudae dedi: Bence Pardus kur Pardus Linux alt yapısını kullanıyor. Genişletmek için tıkla... Peki neden?