hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.660 Makaleler 51 Çözümler 45 6 Şubat 2021 #21 KDE Neon. Hem kullanışlı, hem de KDE Plasma olduğu için özelleştirmeye açık.
Dengesiz Kokarca Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2020 Mesajlar 4.681 Makaleler 7 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2021 #23 @bitaneisimyok ilk defa kullanacaksanız Debian veya Ubuntu tabanlı öneririm. Kaliye hiç bulaşmayın.
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2021 #24 bitaneisimyok dedi: Kali Linux nasıldır? Genişletmek için tıkla... Siber güvenlikle alakan yoksa, saçma.
bitaneisimyok dedi: Kali Linux nasıldır? Genişletmek için tıkla... Siber güvenlikle alakan yoksa, saçma.
bitaneisimyok Picopat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 23 6 Şubat 2021 #25 Dengesiz Kokarca dedi: @bitaneisimyok ilk defa kullanacaksanız Debian veya Ubuntu tabanlı öneririm. Kaliye hiç bulaşmayın. Genişletmek için tıkla... Anladım. Ben Mint, Fedora, Arch Linux arasında kaldım. Daha iyi bir önerisi olan var mı?
Dengesiz Kokarca dedi: @bitaneisimyok ilk defa kullanacaksanız Debian veya Ubuntu tabanlı öneririm. Kaliye hiç bulaşmayın. Genişletmek için tıkla... Anladım. Ben Mint, Fedora, Arch Linux arasında kaldım. Daha iyi bir önerisi olan var mı?
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2021 #26 bitaneisimyok dedi: Anladım. Ben Mint, Fedora, Arch Linux arasında kaldım. Daha iyi bir önerisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... Fedora. Arch kurulumu çok zor. Mint de, peh, Ubuntu benim tarzım değil.
bitaneisimyok dedi: Anladım. Ben Mint, Fedora, Arch Linux arasında kaldım. Daha iyi bir önerisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... Fedora. Arch kurulumu çok zor. Mint de, peh, Ubuntu benim tarzım değil.
Dengesiz Kokarca Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2020 Mesajlar 4.681 Makaleler 7 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2021 #27 @bitaneisimyok Arch'ın kurulumu biraz zahmetli. İlla Arch istersen LTS kerneliyle Arco öneririm ama Mint veya Fedora daha iyi olur.
@bitaneisimyok Arch'ın kurulumu biraz zahmetli. İlla Arch istersen LTS kerneliyle Arco öneririm ama Mint veya Fedora daha iyi olur.
4 404738 Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 1.193 Makaleler 1 Çözümler 1 6 Şubat 2021 #28 bitaneisimyok dedi: Anladım. Ben Mint, Fedora, Arch Linux arasında kaldım. Daha iyi bir önerisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... Önerim olmaz ama Mint derim. Linkinide vereyim Linux kullanıcıları derneği var aşığıdaki linklerin arasında ona tıkla ve ISO dosyasını indir Mint'in.
bitaneisimyok dedi: Anladım. Ben Mint, Fedora, Arch Linux arasında kaldım. Daha iyi bir önerisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... Önerim olmaz ama Mint derim. Linkinide vereyim Linux kullanıcıları derneği var aşığıdaki linklerin arasında ona tıkla ve ISO dosyasını indir Mint'in.
bitaneisimyok Picopat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 23 6 Şubat 2021 #29 Tamamdır. O zaman Fedora kullanmaya karar verdim. İleride dağıtım değişikliği yaparım. Ama kde mi daha iyi Xfce mı?
Tamamdır. O zaman Fedora kullanmaya karar verdim. İleride dağıtım değişikliği yaparım. Ama kde mi daha iyi Xfce mı?
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2021 #30 Dengesiz Kokarca dedi: @bitaneisimyok Arch'ın kurulumu biraz zahmetli. İlla Arch istersen LTS kerneliyle Arco öneririm ama Mint veya Fedora daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Geldi bizim Arco fanı da (!)
Dengesiz Kokarca dedi: @bitaneisimyok Arch'ın kurulumu biraz zahmetli. İlla Arch istersen LTS kerneliyle Arco öneririm ama Mint veya Fedora daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Geldi bizim Arco fanı da (!)