ayanami_rei Decapat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 178 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2024 #1 Arkadaşlar gündelik hayat ve kod yazmak için bir Linux kullanmak istiyorum. VirtualBox üzerinden kullanacağım, sizce hangisini kullanmalıyım?
Arkadaşlar gündelik hayat ve kod yazmak için bir Linux kullanmak istiyorum. VirtualBox üzerinden kullanacağım, sizce hangisini kullanmalıyım?
Bybilgisayar Femtopat Katılım 15 Kasım 2024 Mesajlar 23 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2024 #2 ayanami_rei dedi: Arkadaşlar gündelik hayat ve kod yazmak için bir Linux kullanmak istiyorum. VirtualBox üzerinden kullanacağım, sizce hangisini kullanmalıyım? Genişletmek için tıkla... Zorin OS öneririm. Artı 0 Eksi
ayanami_rei dedi: Arkadaşlar gündelik hayat ve kod yazmak için bir Linux kullanmak istiyorum. VirtualBox üzerinden kullanacağım, sizce hangisini kullanmalıyım? Genişletmek için tıkla... Zorin OS öneririm.
779221 Hectopat Katılım 25 Nisan 2024 Mesajlar 1.331 Makaleler 4 Çözümler 38 16 Kasım 2024 #3 Sanal makineye kurmayı düşünüyorsan yerine WSL ile Ubuntu kullanmanı öneririm. Artı 0 Eksi
KS KS ayanami_rei Decapat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 178 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2024 #4 Bybilgisayar dedi: Zorin OS öneririm. Genişletmek için tıkla... hızlı çalışıyor mu? 779221 dedi: Sanal makineye kurmayı düşünüyorsan yerine WSL ile Ubuntu kullanmanı öneririm. Genişletmek için tıkla... WSL Windows sistemimi anlamadığım şekilde bozuyor ve recovery yapamıyorum. Artı 0 Eksi
Bybilgisayar dedi: Zorin OS öneririm. Genişletmek için tıkla... hızlı çalışıyor mu? 779221 dedi: Sanal makineye kurmayı düşünüyorsan yerine WSL ile Ubuntu kullanmanı öneririm. Genişletmek için tıkla... WSL Windows sistemimi anlamadığım şekilde bozuyor ve recovery yapamıyorum.
Dorzi Kilopat Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 4.720 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2024 #5 ayanami_rei dedi: hızlı çalışıyor mu? Genişletmek için tıkla... Sistemin nedir? Biraz ağır gibi bir işletim sistemi ama sistemine bağlı. Artı 0 Eksi
ayanami_rei dedi: hızlı çalışıyor mu? Genişletmek için tıkla... Sistemin nedir? Biraz ağır gibi bir işletim sistemi ama sistemine bağlı.
Bybilgisayar Femtopat Katılım 15 Kasım 2024 Mesajlar 23 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2024 #6 779221 dedi: Sanal makineye kurmayı düşünüyorsan yerine WSL ile Ubuntu kullanmanı öneririm. Genişletmek için tıkla... Adam gündelik hayat için de istiyor, terminal işini görmez. Dorzi dedi: Sistemin nedir? Biraz ağır gibi bir işletim sistemi ama sistemine bağlı. Genişletmek için tıkla... Ubuntu'yla ayni seviyede zaten. Artı 0 Eksi
779221 dedi: Sanal makineye kurmayı düşünüyorsan yerine WSL ile Ubuntu kullanmanı öneririm. Genişletmek için tıkla... Adam gündelik hayat için de istiyor, terminal işini görmez. Dorzi dedi: Sistemin nedir? Biraz ağır gibi bir işletim sistemi ama sistemine bağlı. Genişletmek için tıkla... Ubuntu'yla ayni seviyede zaten.
RatrAsi Hectopat Katılım 2 Ağustos 2021 Mesajlar 757 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Kasım 2024 #7 Ubuntu öneririm. Fakat, yazılım için Pop!_OS veya Fedora olabilir. Artı 0 Eksi
K kaan.w Megapat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 2.424 Çözümler 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2024 #8 VirtualBox ile kullanmak istemenin sebebi nedir? Artı 0 Eksi
779221 Hectopat Katılım 25 Nisan 2024 Mesajlar 1.331 Makaleler 4 Çözümler 38 16 Kasım 2024 #9 ayanami_rei dedi: hızlı çalışıyor mu? Genişletmek için tıkla... Bir openSUSE dağıtımı veya Alpine Linux kullanmanı öneririm. OpenSUSE dağıtımları birinci önerim olur. Alpine kurulum aşamasına biraz merak ve istek, ister. Artı 0 Eksi
ayanami_rei dedi: hızlı çalışıyor mu? Genişletmek için tıkla... Bir openSUSE dağıtımı veya Alpine Linux kullanmanı öneririm. OpenSUSE dağıtımları birinci önerim olur. Alpine kurulum aşamasına biraz merak ve istek, ister.
KS KS ayanami_rei Decapat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 178 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2024 #10 Dorzi dedi: Sistemin nedir? Biraz ağır gibi bir işletim sistemi ama sistemine bağlı. Genişletmek için tıkla... 4 GB ramim var ve laptop. Biraz yavaş çalışır. Artı 0 Eksi
Dorzi dedi: Sistemin nedir? Biraz ağır gibi bir işletim sistemi ama sistemine bağlı. Genişletmek için tıkla... 4 GB ramim var ve laptop. Biraz yavaş çalışır.