Hangi Linux'u kullanmalıyım?

ayanami_rei

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar gündelik hayat ve kod yazmak için bir Linux kullanmak istiyorum. VirtualBox üzerinden kullanacağım, sizce hangisini kullanmalıyım?

Hızlı çalışıyor mu?

WSL Windows sistemimi anlamadığım şekilde bozuyor ve recovery yapamıyorum.

Kaliteli tasarıma sahip ve yeni nesil laptoplarin hepsinde rahat çalışıyor. Eğer görünüm önemli degilse daha basit Lite distrolara geç Xubuntu Lubuntu vb.

Hocam hız en önemlisi Windows çok yavaş çalışıyor bıktım artık. OpenSUSE dağıtımları hızlı mıdır hocam?

Maalesef WSL denedim fakat olmuyor.

Windows'un dosyalarini flash belleğe yedekle ve Linux'a geç Windows bile donuyorsa VirtualBox çöker. 4 RAM'in 3'ünü Windows kullanıyor zaten.

Geekbench6 testlerinde Windows ve Ubuntu'dan daha iyi sonuçlar alıyorum.

Süper, kurmak istek ister derken zor mu?

Windows'un dosyalarini flash belleğe yedekle ve Linux'a geç Windows bile donuyorsa VirtualBox çöker. 4 RAM'in 3'ünü Windows kullanıyor zaten.
Windows donmuyor yani güzel de çalışıyor aslında ama Linux daha hızlı olduğu için ona geçmek istiyorum.

Süper, kurmak istek ister derken zor mu?

Windows donmuyor yani güzel de çalışıyor aslında ama Linux daha hızlı olduğu için ona geçmek istiyorum.

Dualboot yapabilirsin. Sanal makine ile soğursun Linux'tan. Daha hızlı evet ama sanal makinede daha yavaş çalışır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…