Hangi marka Ethernet kablosu iyidir?

Ömür boyu aynı interneti mi kullanacak adam ileride yükseltirse daha memnun eder kendisi de söylemiş. Alanların hepsi zaten 1000 Mbps kullanıyor değil mi?

Hocam altyapının öyle hızları desteklediğini sanmıyorum zaten ama yırtılmadığı sürece sonsuza kadar kullanırım sanırım 10TL fazladan vermeye değer.

Ömür boyu aynı interneti mi kullanacak adam ileride yükseltirse daha memnun eder kendisi de söylemiş. Alanların hepsi zaten 1000 Mbps kullanıyor değil mi?

CAT6 200-300MBPS'ye kadar gayet yeterli. CAT7 aşırıya kaçmak oluyor. Ofisteki sunucu odasındaki 2 gigabit internet için CAT7 kullanıyoruz biz.

Zaten şimdi baktım 10 metre yapmak istediğinde 48 TL fiyat artıyormuş fark etmemişim bana 5 metreden bir tık uzun lazım seçenek yok sitede.

CAT6 200-300MBPS'ye kadar gayet yeterli. CAT7 aşırıya kaçmak oluyor. Ofisteki sunucu odasındaki 2 gigabit internet için CAT7 kullanıyoruz biz.
Zaten şimdi baktım 10 metre yapmak istediğinde 48 TL fiyat artıyormuş fark etmemişim bana 5 metreden bir tık uzun lazım seçenek yok sitede.

Hocam bunların farkı nedir flat ne oluyor tam olarak ?

Hocam bunların farkı nedir flat ne oluyor tam olarak ?
Değerli dostum, uzunluğu doğrultusunda herhangi bir kablo alman yeterli. Marka fark etmez çok aşırı kalitesiz olmadığı sürece. Güven veren bir markanın 7.5M boyutundaki kablosu sana yetecektir çünkü 100 MBPS de olsa CAT6 rahatlıkla taşır bu hızı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı