Hangi marka Gtx 970 almalıyım?

SC ACX onermem, yuk altinda 73 dereceleri gordu. EVGA GTX970 SC ACX 2.0 CW yakalandiginda o ses adami intihara surukler.

Ucuz ve F/P istiyorsan GALAX GTX970 EX OC, kalitenin doruklarina erismek istiyorsan da Gigabyte GTX970 Gaming G1 sec.

Çoğunlukla Gigabyte tavsiyesi alıyorum, heralde vardır bir bildiğiniz vatan' da yok ama kendi parça tedarikçimle görüşeyim eğer ki yoksa alternatif olarak ne önere bilirsiniz ? @Silinen üye

İlk olarak evga markasının ftw modeli dışında evga seçme. Ftw seçersen seni memnun eder çünkü frekanslı en yüksek olan kartlardan birisi ve 2 fanda iyi soğutma sunuyor.

Bir diğer yandan msi modeli'de en iyi soğutmaya sahip kartlardan birisi. Sen bu kartın tasarımını beğenir isen başkasına bakmadan alınabilir.

Asus önermiyorum, çünkü soğutma konusunda rakiplerinin gerisinde ama iyi soğutması var. Birde geride kaldığı halde pahalı.

Gigabyte markası soğutma olarak iyi iş başarmış. Kasanda 31 cm yer varsa kart için alabilirsin. Tabi marka takıntın yok ise aynı boyutlarda olan galax gtx 970 hof modeli daha iyi bir kart.

Galax markasının kartlarında hof modelini alabilirsin. Bence en iyi seçim o olur. Tabi kasanda yer varsa bu geçerli. Ex oc modeli ise biraz sesli çalışıyor.

O kadar markadan bahsettik zotac markasından'da bahsedelim. Zotac önermiyorum. 2 fanlı olan modelinin soğutması kötü ve sesli çalışıyor. 3 fanlı olan modeli ise 31 cm uzunluğunda 2.5 slot kaplayan bir kart. Ayrıca çok ağır. Bu kadar büyük olmasına rağmen rakipleri ile aynı seviyede soğutması var.

Sonuç olarak kasanda yer var ise galax hof veya gigabyte g1 modelini al. Kasanda o kadar yer yok ise evga ftw veya msi gaming modelini al.

Son düzenleme:
Kasamda suanda Gigabyte gtx 760 takili boyutunu bilmiyorum ama 3 fanli oda msi da aklımı celenlerden biri bu modeller üzerine olucak düşüncelerim bilgilerini paylaştığın için teşekkür ederim soru işaretleri silindi aklımdan

Şaun piyasanın en tepesinde olan Evga FTW ACX 2.0 ve Gigabyte G1 970 kartlarından istediğini alabilirsin. G1 biraz uzundur ve kasan darsa HDD yuvaları sıkıntı çıkartabilir. Evga SuperClock ACX2'de tercih edilebilir. Ama kulaktan dolma bilgilere göre SuperClock ACX2'de çok fazla CW sorunu çıktığını duydum. Tabi sadece kulaktan dolma bir bilgi bu. Asus tarafından Strix DCU2 öneririm. Ama rakiplerinin gerisinde kalıyor biraz. Zotac'a gelcek olursak AMP! Omega serisine bulaşma. Sanki Maxwell değilde Kepler'miş gibi ısınıyor. AMP! Extreme fena değil. Soğutması iyi fakat yük altında fanlar "ben dönmeye başladım bilgin olsun" diye ses çıkarmaya başlıyor.
Kısacası senin yerinde olsam ya Evga FTW ACX 2.0 ya da Gigabyte G1 tercih ederdim. Galax'ın Hof seriside olabilir. Çok karasız kalırsan bu 3 marka arasında zar salla.

Gigabyte, soğutmasıyla üstün bir kart. 3 Fan olmasıda daha düşük devirde daha serin olduğu için daha az gürültü sağlıyor ki maxwell ısınmayan bir mimari. Herzaman Gigabyte. Ucuz ve kaliteli. Asus fiyatıda oldukça yüksek ki bende ASUS GTX 560Ti var oyunda çok gürültülü.

Kardeş zotac amp extreme en yüksek saat hızı olan 970 ve en ağır yüklerde bile 60dereceyi geçtiğini görmedim cw de yok.. Youtubedan araştır, sesi de sıfır

Furmark ile G1 Gaming 70 derece iken, Zotac Extreme Edition 67 derece gordu. Yani 60 derece olayi hikaye. En agir yukte 67 derece.

Bu arada yeni gördüm galaxta 2 slotu taşıyor hof modelinde. Bu arada saat hızı takıntısı olanlar var. Bu dediğimiz kartlar zaten o dediğin saat hızlarını çok rahat geçecek kartlar. 2.5 slot kaplayan kart önermemi bekleme benden.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…