Hangi marka Gtx 970 almalıyım?

Gigabyte gtx 970 gaming g1 en iyisi bir hafta oldu alalı. Hiç bir sorunu yok. Coil whine çıkar diye korktum o da yok. Biraz şanslıyım galiba. Performans olarak en iyisi bu bence. İnternette araştırdım en az cw sorunu zotac ve gigabyte de oluyormuş. Tavsiyem benim de kartım olan gigabyte.

Bu kartlar aynı grafik işlemciyi kullanıyor farklılık soğutma sistemlerinde çalısma frekanslarında oluyor. Oyunlardaki fps değerleri yaklaşık olur, fazla bi fark olmaz. Bana sorucak olursan tercihim msi olurdu soğutması ve performansı gayet iyi

Son düzenleyen: Moderatör:

Şu anda en iyi soğutma gigabyte gaming g1'de diğer kartlara göre 1-2 derece daha düşük. Asus ve msi da özellikle msi'da cw sorunu çıkma ihtimali çok yüksek. Herşeyden önce tabiki şans ama bence şansını yükseltip Zotac ve gigabyte'a bakmanda fayda var.

Son düzenleyen: Moderatör:

Cw sorunu bence o kadar üstüne düşülmesi gereken bir sorun değil.Takıntılı olmayan insanlar için sorun olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…