Hangi marka GTX 970

TEKNOKOPAT

Hectopat
Arkadaşlar son bi fikirlerinizi daha alalım, 1080 p de oyun oynanacağı için gtx 980 den vazgeçildi, gtx 970 yeterli gelecektir. Sevis olsun, hız olsun Hangi marka gtx 970 alınlamalı?

Şu anda lavaşta olan Gigabyte G1 GTX 970 ve GALAX GTX 970 ama benim kendi tercihim herzaman MSI GTX 970 den yana olmuştur. Esen kalın efendim.

Aynen öyle arkadaşım. Ama MSI GTX 970 TwinFrozr soğutması ile gerçekten iyi bir soğutma sağlıyor. Esen kalınız efendim.

GIGABYTE candir. Gigabyte , MSI gibi sogutucusunu pazardan almiyor.

Sayın Rigorst MSI nin soğutmasının kötü olduğunu ispatlayabilir misiniz ? Esen kalın efendim.

Yağız Koçak düşüncen çok yanlış. Gigabyte G1 GTX 970 ASUS GTX 970 den daha iyi lütfen arkadaşlarımızı yanlış tavsiyeler vermeyelim.

Ekran Kartı - STRIX-GTX970-DC2OC-4GD5 - ASUS Arkadaşlar açık ara fark burda Gigabyte çok sağlam 3 adet fanı var fakat asus gtx 970 özel tasarlanmıs.
Aynı ARES III gibi düsünün fanı yok Ares III'ün fakat sogutması hepsınden iyi hepsınden

Son düzenleyen: Moderatör:
Pahalı her zaman daha mı iyi? Ürünün "ASUS ROG" adı altında olduğu için diğerlerinden pahalı olduğunu biliyor musun dostum sen?

Gigabyte al geç hocam. Tartışmak bile mantıksız, aylardır aynı dava.

İncelemelerde termal kamera ile yapılan testte gigabyt daha serin çıkmış. Fakat ben dayanıklı ve sorunsuz olan modeli araştırıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…