Hangi marka GTX 970

Arkadaşım ben Asus gtx 970 strix kullanıyorum ve gayet memnunum. Bu karta overclock yapmaya gerek bile duymazsın. Sana tek tavsiyem gtx 970'in hangi markasını alırsan al bütçen elveriyorsa 144 hz'lik monitörle birlikte al. Ben 60 hz monitör aldım pişmanım. Görüntülerde bazen yırtılmalar oluyor.

Tüm markalar dayanıklı ve sorunsuz ürün üretiyor, sorunlu model falan yok. Mühendisler bunlar için para alıyor, dandik ürün yaptıkları için değil.

Her markanın çıkardığı her ürün dayanıklı ve sorunsuzdur.

@Silinen üye Fanboylukta yeni bir çağ açmışsınız tebrik ederim. Rog Ares 3 kutudan direkt sıvı soğutmalı olarak çıkıyor. O yüzden fanı yok? Sıvı soğutma bloğu takılı üstünde... Asusun soğutması bu seride Zotac ile yarışıyor. Gigabyte ile arasında 8 derece fark var!

Son düzenleyen: Moderatör:
Su sogutmalı fan ile çıkmıyor sayın @Silinen üye su soğutma takılabilir olarak çıkıyor su sogutmasız soğukluk dereceleri grafik üzerinde verilmiş zaten :)
cooler.jpg

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı