Hangi marka GTX1650S alınmalı?

midajax

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar GTX 1650S almaya karar verdim. Ama birden fazla çeşidini gördüm. Aralarında bir fark olup olmadığını bilmiyorum o yüzden sormak istedim sizce hangisini almalıyım? (işlemcim i37100, anakart H110M-D, ekran kartıyla beraber RAM'i 16 GB yapacağım.)

Asus olan model tek fanlı çift fanlı modeller arasında MSI tercih ederim fakat Galax'da kötü değildir.
Burada aralarından MSI öneririm.
1611150636578.png

Arkadaşlar GTX 1650S almaya karar verdim. Ama birden fazla çeşidini gördüm. Aralarında bir fark olup olmadığını bilmiyorum o yüzden sormak istedim sizce hangisini almalıyım? (işlemcim i37100, anakart H110M-D, ekran kartıyla beraber RAM'i 16 GB yapacağım.)

Çok güçlü bir grafik işlemcisi olmadığı için tek fanlı olmadığı sürece çok bir problem yaratmaz. Ben 1660 Ventus XS modelini kullanıyorum Gaming X'e göre alt bir model fakat 66-67 derece sabit oluyor oyunlarda.

Arkadaşın dediği gibi Galax'ı al geç. Tek fanlıyı soğutmak sorun olabilir. MSI ise çok pahalı. Bu kartların birkaç ay önce 1400 TL civarında sattığını düşününce asla parasını hak etmeyecek kartlar. Ayrıca Galax orada en güzel F/P ürünü olarak karşımıza çıkıyor.

Galax al bence. Tek fanlı Phoenix ısınabilir.MSI bana pahalı geldi.Galax iyi ve köklü markadır için rahat etsin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı