Hangi marka RTX5070 alınmalı?

Bütçe
35.000TL
5070 alacağına 9070xt al 5070 kesinlikle o fiyatlardan alınmaz 9070xt kullanıyorum 33k aldım yağ gibi akıyor en ufak sorun yok kart daha 60 derece görmedi oyunda 45 58 derece arası takılıyor.Tabi amaç sadece oyun ise onun dışında nvidia istiyorsan nvidia al tabi ki karar senin sadece 5070 alma o fiyatta
Yok hocam teşekkürler. Hem render yapacağım, render yapmasam bile hala sorun yaşayanlar var. Özellikle yazılım konusunda 9070xt'de . Ben de şuan Amd ekran kartlı bir sistemden yazıyorum birdaha o hataya düşmem, o riski alamam. Aynı zamanlarda alan kişiler hala çatır çatır kullanıyor ben satacağım kurtulacağım bu meretten inşallah
Öneriniz için yine de çok teşekkür ederim.

Palit Gainward'ya da Galax alabilirsin dikkat edeceğin şey Slim modeli olmasın modelin sonunda s ibaresi bulunmasın bu modeller ince ve bakır boruları az oluyor Palit gamingpro modelini alabilirsin pişman etmez.
Gainward GeForce RTX 5070 Python III Modelinde karar kıldım arkadaşlar geri kalanlarda hem emin olamadım gerisi de çok pahasını aşıyor. Çok teşekkür ederim öneri ve destekleriniz için

Yok hocam teşekkürler. Hem render yapacağım, render yapmasam bile hala sorun yaşayanlar var. Özellikle yazılım konusunda 9070xt'de . Ben de şuan Amd ekran kartlı bir sistemden yazıyorum birdaha o hataya düşmem, o riski alamam. Aynı zamanlarda alan kişiler hala çatır çatır kullanıyor ben satacağım kurtulacağım bu meretten inşallah
Öneriniz için yine de çok teşekkür ederim.
Ne kullandınız ve ne sorun yaşadınız ? Her kartta sorun yaşama ihtimalin var hatta bu aralara nvidia 5000 serisinde de yazılım sorunları var.Ben şuana kadar 1 hata almadım yağ gibi akıyor oyunlarda en ufak sorun yok serin çalışıyor.1 kişinin sorun yaşaması bütün kartlarda sorun olduğu anlamına gelmiyor.

Gainward GeForce RTX 5070 Python III modelinde karar kıldım arkadaşlar geri kalanlarda hem emin olamadım gerisi de çok pahasını aşıyor. Çok teşekkür ederim öneri ve destekleriniz için.

Gigabyte Windforce o.c sff modeline de bakabilirsin daha kalın bir soğutucu ve biraz daha yüksek MHz ile geliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı