Hangi Marka GTX970 Almalıyım Sorularına Artık Son!

• Konuyu başlatan Simo Hayha
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 41
  • Görüntüleme 13.523
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
GTX980 o fiyat farkını maalesef performansta verdiğini söyleyemeyiz.
GTX970 performansına gelince üç aşağı beş yukarı aynılar. Bellek-çekirdek hızı farkını oluşturacaktır. Giga MSI'a 8 derece fark atmış. Evga'nın Giga'yı geçmesi imkanı var mı bilmem. Ben test bulamadım. Bulursan at @Silinen üye sana zahmet.

EVGA ürünleri test için yollanmadı daha diye biliyorum. Pek inceleme bulamadım. Zira Classified için çok uğraşıyorlar.

Söylediğim gibi, bu sıcaklık değerleri sabit kalmaz. Sana 60 derece görünen ekran kartı öyle bir mekanda kullanılır ki 60 dereceden eser kalmaz. Kullanıcının ortamına bağlıdır. İki fan bu yüzden avantajlı oluyor.

Yine de diğer markalardan daha soğuk olduğu gerçeğini değiştirmeyecektir. Classified benim de ilgimi çeken bir ürün. Bekleyip görelim.

Değiştirecek. Kullanıcı ortamı her şeyden daha önde. Kablo karmaşası içerisindeki bir kasada G1 Gaming kullanıldığında 60 derece hayal olacak.

Aynı ortamda test edilen farklı markalardan atıyorum Strix G1 Gaming'den mi daha soğuk olacak?
Kullanıcı ortamı tabii ki de sıcaklığı değiştirir. Atıyorum 65 derece olur G1 Gaming. Ama diğer markların da sıcaklığı ortama bağlı olarak o zaman yükselecektir. Ana yani soğuk olan her yerde soğuk. Umarım demek istediğimi anlatabilmişimdir.

Asus kalitesi ve evga kalitesi tartışılmaz. Fakat msi kötü demiyorum fakat 2'sinden iyi olamaz. Fiyatları düşük diye içiniz ferah olucak diye msi savunmayın. Asusun servisi, soğutması, kalitesi gayet güzel. 1 Konuda koskocaman bir firmayı ezdiniz helal olsun.
Herşey sıcaklık değil. Malzeme kalitesi ve uzun ömürlülük var
Arkadaş doğru söylüyor.

Sende msi firmasını kötülüyorsun. Msi kalite olarak gayet üstündür. 2 firmadan kötü demek hakarettir. Çünkü msi köklü ve işi bilenlerin seçti bir firmadır. Oc kralı kim. Tabi'kide msi, peki neden. Basit; bileşenleri ve tasarımı çok iyi. Asus firmasının Türkiye servisinde değişiklik oldu bunu da bil. Birde msi servisi asus'tan eksik değildir. Biz asus kötü demedik. Asus rakiplerinin geresinde dedik.

Asus veya MSİ'dan başka almam. Evga'ya gerek görmüyorum ama Gigabyte'yı da düşünebilrim.

Bence msi gerisinde. Firmaları kötülemiyorum, şahsi düşüncemi söylüyorum. O.C kralı msi'mi ? evgaya bi uğra istersen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…