Hangi Marka GTX970 Almalıyım Sorularına Artık Son!

• Konuyu başlatan Simo Hayha
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 41
  • Görüntüleme 13.533
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nvidia GeForce GTX 970 Review Roundup - Conclusion | bit-tech.net Al lazım olur. % değeri bile her şeyi gösteriyor.
MSI X99S XPOWER AC ile 3DMark'ta yeni dünya rekoru kırıldı Buda ilk bulduğum rekor. Gtx 980 modelleri ile.
Ben sitelere pek güvenmem. Taraf tutabiliyorlar. Kendi elinle yap getir inanıyım, haklısın diyiyim. Ben bu technopat'tan kardeşlerimden konu görmüştüm, asus ile msi karşılaştırması yapmış. Asus 5,6 derece farkla daha iyi çıkmış.

Fonboyluğu ne zaman bırakacaksınız çok merak ediyorum. MSI Military Class seviyesinde bileşen diyoruz, hala kalitesini tartışıyorsunuz MSI'ın. Test sonuçları ortada hala diyorsunuz Asus. Gidin Asus'a fazladan 100 TL para vermeye devam edin siz. Adamlar O.C rekoru kırmışlar, hala güvenmem diyorsun.
Ne desek boş. Asus ile mutluluklar size.
Bu arada konu bana aittir. Başka forumda daha paylaştım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu rekorlar dünya üzerinde kayıtlara geçiyor ve inanmıyorlar. Bırak be istediğini alsınlar. Bunlar msi firmasının asus'tan daha köklü olduğunu bile bilmezler. Birde gigabyte firmasını kötülerler. Ben anakart'ını kullandım ve bios pili bitmesi dışında hiç bir sorun yaşamadım.

Ben de 7 senedir Giga anakart kullanıyorum. Daha bir kere teklemedi. 7 sene öncesinin teknolojisi böyle. Düşün şimdi olsa...

Gigabyte'de güzel. Siz hala msi fan boyluguna devam.

8 derece daha soğuk, hala MSI diyorlar. MSI'a veya Asus'a ben kötü demiyorum. Giga daha iyi ama.

8 derece daha soğuk, hala MSI diyorlar. MSI'a veya Asus'a ben kötü demiyorum. Giga daha iyi ama.
Herşey sıcaklık değil dedik ya. O testlerede inanmıyorum. Kalite, servis, performans, model = asus. Bende msi kötü demiyorum, ben olsam asus alırdım.

Guru3D firması sana inandırmak için kartı tekrar testten geçirecekmiş, bilgin olsun.

Tamam sen sıcaklığa takma.
O testler zaten tamamen boş. Technopat'a da girme ha. Ali ve Recep abi Nvidia fonboyu çünkü.
Asus markası haricindeki firmaların belleklerinden tut kapasitörlerine kadar en adisini koyuyor. Bilgi için sağol.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…